Kínos első randi vagy szimpla médiahekk? Kiakadt egy nő azon, ahogy egy pasi a salátát ette az étteremben

Először kézzel eszi a salátát, majd szívószállal issza a levest az amerikai lányra hajtó pasi.

Link másolása

Teljesen megdöbbent egy iowai nő azon, ahogy a Tinderen megismert férfi az első randevún ette a salátát az étteremben, írja a Mirror. Sydney Kinney videóra vette, ahogy a pasi egyenként kézzel a szószba mártja a salátadarabkákat, majd azzal a lendülettel a szájába tömi mindet.

A fiatal nő a TikTokra posztolt videóhoz csak annyit írt, hogy a randiappon ismerte meg a férfit, és alig várta, hogy találkozzanak. Majd az este egy pontján megérkezett a főétel, amihez a felvételen látható módon fogott hozzá a férfi:

@sydkinnnWhat is up with Tinder guys ???♬ original sound - Sydney Kinney

Az eddig már több mint 4 millió alkalommal megtekintett videó alatt a hozzászólók egy része Sidney-vel ért egyet, és elítélik a szokatlan étkezési technikát. Mások szerint viszont semmi gond nincs azzal, ahogy a srác eszik. Egyes kultúrákban ugyanis teljesen bevett szokás, hogy az emberek kézzel fogyasztják el az ételt.

Nem sokkal később a fiatal nő egy újabb közös videót posztolt a férfival. Ebben már egy mexikói étteremben vannak, és a tányér felett ülő pasi éppen szívószállal issza az üdítőjét. Majd egy hirtelen mozdulattal a szívószálat a mélytányérba teszi, és azon keresztül szívja fel a szájába a levest.

A videóhoz Sidney azt írta, hogy adott még egy esélyt a Tinderen megismert "salátás fickónak", de "rossz ötlet" volt:

@sydkinnnSalad guy strikes again. Is this part of his culture to?♬ original sound - Sydney Kinney

Az állítólag a randiappon megismert "salátás fickó" Sidney későbbi videóiban is felbukkan, ahol már rendre a pasijának nevezi a férfit. Az egyik ilyen felvételen közösen mennek az edzőterembe, a férfi pedig itt is hozza a formáját: az ellipszis trénernek esik neki - már láthatóan elsősorban a nő szórakoztatása miatt - óriási elánnal.

@sydkinnnWho wants to tell him♬ original sound - Sydney Kinney


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk