Kiakadt egy kismama a férjére, aki magára hagyta őt a szülés előtt, hogy meglátogassa az exétől született lányát

Az anya azon is felháborodott, hogy a férfi egyetlen képet sem kért a távollétében született babáról, és hisztinek nevezte felesége dühöngését.

Link másolása

A Reddit közösségi oldalon borult ki egy nő a férje miatt, aki nem volt ott a közös gyerekük születésénél, mert éppen az előző kapcsolatából született lányánál volt látogatóban - számolt be róla a Mirror.

A 29 éves kismama elmesélte, hogy férjének van egy 12 éves lánya, aki az édesanyjával él, de jó kapcsolatot ápol édesapjával és annak új párjával is. A lány versenyszerűen vív, az apa pedig szerette volna megnézni őt az egyik versenyén, ám a feleség ezt nem tartotta jó ötletnek, mivel akkor már 39 hetes várandós volt. Felajánlotta a férjének, hogy inkább küldjön valami ajándékot a messze élő lányának, ahelyett, hogy elutazik hozzá, hiszen bármelyik napon jöhet a baba. A férfi viszont hajhatatlan volt, azzal nyugtatta a feleségét, hogy minden rendben lesz. Kompromisszumként felajánlotta, hogy amíg távol lesz, a legjobb barátja gondoskodik róla, ha esetleg beindulna a szülés. A nő önzőnek érezte magát, amiért maradásra akarja bírni a párját, de közben rettegett is attól, hogy esetleg nélküle kell végigcsinálnia a szülést.

Végül be is igazolódott a félelme: éppen a férje hazaérkezése előtti estén adott életet kislányuknak sürgősségi császármetszéssel.

A kismamát az apa távollétén kívül az is bosszantotta, hogy haza se akart repülni, miután megtudta, vele és a kicsivel minden rendben. Arra hivatkozott, a verseny még nem kezdődött el, és nem akarja elszomorítani a lányát.

"Amikor ezt mondta, kimerült és bágyadt voltam, így nem is vitatkoztam vele. A legjobban az bántott, hogy még csak egy képet sem kért a lányunkról, és videóhívásban sem akarta látni"

- írta.

Két nappal a baba megszületése után a férj úgy tervezte, hogy hazarepül, de aztán jelezte feleségének, hogy mégsem ül fel a gépre a rossz időjárás és a koronavírus-veszély miatt, nehogy esetleg megfertőződjön és hazavigye a vírust. Ez egy újabb csepp volt a pohárban az anyukánál.

"Bevallom, ekkor egy kicsit megtörtem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy esetleg nem akar hazajönni, azt mondta, nevetséges vagyok. Ezen a ponton elegem lett, és megmondtam neki, hogy jöjjön, amikor akar, de én a barátnőmnél leszek a babával, ha kijövünk a kórházból, és át kell gondolnom néhány dolgot. Erre azt mondta, hogy oké, majd hazajön, ha befejeztem a hisztit"

- mesélte a nő.

Leírta, állami gondozásban nőtt fel, így tudja, még mindig jobb úgy felnőni, hogy csak az anya neveli a gyereket, mintha senkije se lenne. Meg is fordult a fejében, ezek után otthagyja a férjét. De abban biztos, csak a kislány érdekében nem fog teperni azért, hogy működjön a házasságuk. Már arra is gondolt, felveszi a kapcsolatot pár ügyvéddel, hogy megkérdezze, mit tegyen.

A kommentelők megdöbbentek a történeten. Valaki azt írta, ő valószínűleg dobná azt, aki hisztinek nevezné a teljesen jogos érzéseit. Más pedig árulásnak nevezte azt, hogy egy férjnek nem a mindenórás felesége és a gyereke születése a prioritás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk