hirdetés

HÍREK

Kásler Miklós a vasalódeszkás tanárról: „A szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő”

A miniszter elmondta, mit gondol az ügyről, és beszélt a járvány utáni egészségügyi ellátásról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 22.

hirdetés

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, nagy port kavart egy testnevelőtanár "vasalódeszkás" szemléltető oktatása. Vezsenyi Lászlót a tankerület megbüntette és megalázta, mert úgy vélte a tankerületi igazgató, hogy a karantén alatt készített videója nem volt megfelelő. Ezért írásbeli figyelmeztetésben részesült, és eltiltották a tanítástól, az összes csoportját elvették.

Sokan kiálltak a pedagógus mellett, és számos ötlettel igazolták, hogy a háztartási eszköz igenis sokoldalú. Többek között még egy bizonyítványosztásnál is szerepet kapott a deszka.

A tanár megbüntetéséről a minisztérium korábban azt írta: "Az EMMI egyértelmű túlkapásként értékeli a tankerületi igazgató eljárását".

hirdetés

Hétfőn pedig Kásler Miklós a Miniszteri percek 6. részében válaszolt arra kérdésre, hogy mit gondol a testnevelőtanár ügyéről.

"Úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő. Nyilván a testnevelőtanárt a jó szándék, a kreativitás vezette, de ilyen esetekben érdemes azért a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort”

– mondta a miniszter.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk