/hirek/ismet-beazott-a-szent-janos-korhaz-szuleszete/
hirdetés

HÍREK

Ismét beázott a Szent János kórház szülészete

Az osztályt átköltöztették, a hvg.hu információja szerint a nagyműtétek elmaradnak.
hirdetés

Egy hónap után újra beázott a a Szent János kórház szülészeti osztálya - írja a hvg.hu.

A lap információja szerint emiatt nagyobb műtétek is elmaradnak. A kórház szerint az osztályt átköltöztették, így a szülések és a kisebb műtétek rendben zajlanak.

Egy hónapja már volt hasonló beázás, akkor is költözniük kellett, és műtétek is elmaradtak.

A lapnak a kórház kommunikációs osztálya megerősítette, hogy beázott a szülészet épülete, ahol családi szobákat alakítottak ki, és megkezdődött a tetőtér beépítése is.

hirdetés

„Sajnálatos módon az elmúlt hetekben azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező a helyreállítási munkák során feladatait nem az elvárható gondossággal és intenzitással végzi. Korábbi esőzés miatt is keletkeztek károk, aminek helyreállítását az érintett cég azonnal megkezdte. A tegnapi nagy mennyiségű esőtől ismételten nagymértékű kár keletkezett, így megkezdtük a szükséges lépéseket és az ügyben jogi lépéseket fogunk tenni”.

Az intézmény közlése szerint a szülészeti osztály az első emeletre költözött, „de a nőgyógyászati kisműtétek és szülések továbbra is rendben zajlanak”.

A lapnak egy olvasó elmondta, hogy telefonon értesítették arról, hogy egy nagyműtétje a beázás miatt elmarad. Új időpontot pedig még nem tudtak adni neki.

Címkép forrása: Google Maps


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk