/hirek/iain-lindsay-videouzenettel-bucsuzik-magyarorszag-es-a-magyarok-mindig-az-eletem-eletunk-reszei-lesznek/
hirdetés

HÍREK

Iain Lindsay videóüzenettel búcsúzik: „Magyarország és a magyarok mindig az életem, életünk részei lesznek”

Az Egyesült Királyság távozó nagykövete szerint visszatérnek még a barátokhoz, és Juno kutyát is visszahozzák, hogy újra a hazája földjét szimatolhassa.
hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, Iain Lindsay-nek, az Egyesült Királyság nagykövetének hamarosan lejár a megbízatása és távozik Magyarországról. A magyarul is remekül beszélő, gyakran magyar verset szavaló, rendszeresen jótékonysági eseményeken résztvevő nagykövet nem végleg búcsúzik hazánktól. Megszerette az országot, az embereket, és szívesen visszatér majd ide. Többek között ez is szóba került a vele készített interjúnkban.

Hétfőn a nagykövetség közösségi oldalán magyarul búcsúzott el. Mint mondta, fájó szívvel hagyja el Magyarországot, amelybe beleszeretett, attól fogva, hogy 2016 elején Pécsett és Debrecenben magyarul tanult.

Csodálatos értéknek tartja az itt tapasztalt vendégszeretetet, mert bármerre járta az országot, mindenhol azonnal befogadták és családtagnak érezhette magát. Ezért örökké hálás lesz

- mondta.

hirdetés

Köszönetet mondott a nagykövetség csapatának, a munkatársainak, magyar barátainak, mindazoknak, akikkel ugyan személyesen nem találkozott, de mégis megtisztelték a figyelmükkel, kedvességükkel.

Nem azt mondja most, hogy Isten hozzád, hanem azt, hogy viszontlátásra. Nemcsak az itteni barátok miatt, hanem a kedves miskolci kutyusuk, Juno is velük tart, őt pedig vissza kell hozni, hogy újra itteni földet szimatolhasson.

Magyarország és a magyarok mindig az élete részei lesznek. Reményik Sándor szavaival búcsúzott: "Vidám viszontlátásra, mégis, mégis".

Security Check Required

nullhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk