/hirek/hihetetlen-de-igaz-anyja-helyett-apja-szoptatta-az-ujszulott-kisbabat/
hirdetés

HÍREK

Hihetetlen, de igaz - anyja helyett apja szoptatta az újszülött kisbabát

Ő az első apuka, aki átvállalhatta felesége feladatát!
hirdetés

Maxamillian Neubauer és szerelme mindig is nagyon szerettek volna kisbabát, azonban hosszú éveken át azt mondták orvosaik, hogy valószínűleg sosem születhet majd közös gyermekük. Az édesanya súlyos hormonális zavarral küzdött, végül mégis teherbe esett, és igaz, közel sem komplikációmentesen, de sikeresen életet adott első kisbabájának. A nő sürgősségi császármetszéssel szült, és mivel életveszélyes állapotba került, így nem tudta szoptatni az újszülöttet. Mivel azonnali megoldásra volt szükség, egy kreatív ápolónő különleges ötlettel állt elő a párnak.

A szoptatógép nem újkeletű találmány az orvostudományban, ugyanis ezt alkalmazzák örökbefogadó anyák vagy szoptatni képtelen nők esetében is. Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy egy mű bimbóvédőt rögzítenek az édesanya mellére, majd fecskendővel táplálják a kisbabát, így végeredményben ugyanaz az érzet keletkezik az újszülöttben, mintha anyja melléből szophatna. Egészen eddig kizárólag nőkön alkalmazták a technikát, de most először, az ápolók javaslatára az édesapára került a szerkezet.

Maxamillian ugyanúgy etette meg a csecsemőt, ahogy édesanyja tette volna, és ezzel garantáltan beírta magát az orvoslás történelmébe. Bizony, ő az első férfi, akinek lehetősége nyílt erre, és Facebookra posztolt fotói alapján cseppet sem bánta! Reméljük, hogy azóta már az édesanya is felépült, és teljes értékű családi életet élhetnek!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk