/hirek/heteken-belul-elindulhat-a-tavozo-indexesek-uj-lapja-a-telex/
hirdetés

HÍREK

Heteken belül elindulhat a távozó indexesek új lapja, a Telex

5 nap alatt 25 ezer támogatója lett a távozó indexesek új oldalának.
hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Telex.hu néven indul el az Indextől távozott újságírók új oldala.

A távozó indexesek adománygyűjtő kampánya kezdtek, hogy a befolyt összegből elindulhasson az oldal. Már az első napokban rengetegen támogatták őket, kedden délelőtt a közösségi oldalukon azt közölték:

5 nap alatt 25 ezer támogatójuk lett.

Munk Veronika az Index korábbi főszerkesztő-helyettese, a Telex alapítója és leendő főszerkesztője már hétfő este azt nyilatkozta az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy az első napok adatai alapján olyannyira sikeres a kampányuk, hogy heteken belül elindulhat az új lap.

"Én szeretnék egy-két héten belül elindulni"

hirdetés

- fogalmazott Munk Veronika, aki azt is elmondta, hogy jelenleg azon dolgoznak, hogy létrejöjjön a szerkesztőségi rendszer, amely lehetővé teszi cikkek publikálását.

Munk Veronika azt is elmondta, hogy nem ugyanabban a struktúrában dolgoznak majd, mind korábban az Indexnél, nem ugyanazok lesznek a főszerkesztő-helyettesek, rovatvezetők. Egyrészt ez azért van, mert kevesebben lesznek, másrészt pedig azért, mert vannak, akiket még köt a versenytilalom, ezért egyelőre nem csatlakozhatnak az új médiumhoz.

"A célunk az, hogy akkora szerkesztőséggel induljunk, ami lehetővé teszi, hogy minden fontos és jelentős hírről beszámolhassunk hajnalban is, éjszaka is, karácsonykor is és újév kora reggel is"

- mondta Munk Veronika, aki arról is beszélt, hogy a Telex kiadójának döntéshozatali szisztémájában meghatározó szerepe lesz a szerkesztőknek és az újságíróknak.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk