/hirek/gyurcsany-ferenc-ha-edesanyam-meg-elne-konyorognek-hogy-oltassa-be-magat/
hirdetés

HÍREK

Gyurcsány Ferenc: „Ha édesanyám még élne, könyörögnék, hogy oltassa be magát”

A volt miniszterelnök reagált arra, hogy a nevében kamutelefonhívásokkal buzdítják az embereket az oltás ellen.
hirdetés

Mint korábban írtuk, álhívásokkal keresnek fel tömegeket Gyurcsány Ferenc nevében, hogy az oltások ellen buzdítsanak. Ezzel erősítve a kormányzati kommunikációt, miszerint a baloldal annak ellenére is oltásellenesnek tekinthető, hogy szinte az összes ellenzéki vezető a védőoltások mellett kampányol.

„Országszerte megtévesztő hívásokkal, a nevemben keresik az embereket, gyaníthatóan a Fidesz megbízásából. Azt mondják nekik, hogy ne oltassák be magukat.

Ha valóban én telefonálnék, akkor inkább megpróbálnám meggyőzni az embereket arról, hogy oltassák be magukat”

- írja a DK pártelnöke Facebook-oldalán. Majd úgy folytatja:

„Szívesen mesélnék nekik arról, milyen sokat gondolok mostanában édesanyámra, aki tavaly hagyott itt bennünket, hogy én mit mondanék ezekben az időkben neki.

hirdetés
Ha most élne, dacára annak, hogy 87 éves lenne, könyörögnék, hogy oltassa be magát.

Elmondanám neki, hogy tudod, mama, pontosan emlékszem, hogy amikor gyerek voltam és megbolondult az időjárás, ti, felnőttek valami olyat mondtatok, hogy persze, mert az oroszok fellőtték az atomot. És én ebből semmit nem értettem. Később is csak annyit, hogy vannak dolgok, amikben ti nem hisztek. Amolyan humbugnak tartjátok.

Mostanában Kötcsén – amit nem is olyan régen még látogattál – újra találkozom emberekkel, akik szerint csak humbug ez az egész. Jó, itt Pesten is. Idegeneknek, messzi ismerősöknek érvel az ember egy darabig, aztán ha hasztalan, feladja.

De te más vagy. Az édesanyám. Rólad nem szállnék le, amíg be nem adod a derekad”

- zárja sorait Gyurcsány Ferenc.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk