hirdetés

HÍREK

Gyerekgyilkosnak nevezték, meg akarták lincselni az apát, de nem miatta halt meg a teherautóba zárt testvérpár Amerikában

Egy videó került elő, amelyen látszik, hogy a gyerekek maguk másznak be az autóba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 16.

hirdetés

Hétvégén váltott ki nagy felháborodást az a hír, miszerint egy amerikai apa figyelmetlenségből bezárta két kisgyerekét a teherautóba, akik a tűző napon néhány óra alatt meghaltak a járműben. Dustin Lee Dennist kettős gyilkosság vádjával tartóztatták le Tulsában, a dühös amerikai közvélemény pedig virtuálisan meglincselte és gyerekgyilkosnak nevezte a férfit.

Azóta viszont napvilágra került egy videó, ami bizonyítja, hogy mégsem így történt a dolog:

a közeli biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a két gyermek kilógott a házból, és saját maguk másztak be az autóba, ahonnan aztán többet nem tudtak kijönni.

A bizonyítékok fényében az apát szabadon engedték, ám arról nincs hír, hogy más vádakkal szembenéz-e, ugyanis a tragédia a felügyelet hiánya miatt következett be, amely őt terheli. Dennis az elfogásakor azt állította, hogy miután hazaértek az üzletből, lefeküdt aludni, és mintegy öt óra alvás után vette észre, hogy nincsenek sehol a gyerekek. Ez alatt az idő alatt szökhetett ki a 3 és 4 éves testvérpár az autóhoz, ahonnan aztán nem tudtak kiszabadulni.

hirdetés

Az Egyesült Államokban évente átlagosan 39 eset fordul elő, amikor 15 év alatti gyermek hal bele abba, hogy halálra főn a bezárt autóban, amely a legtöbb esetben a szülők gondatlansága miatt következik be.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk