hirdetés

HÍREK

Fordulat: Trump azt állítja, nem is ismerte el Biden győzelmét, elcsaltnak tekinti a választást

Hosszú két hónapnak nézünk elébe a következő elnök beiktatásáig.
Fotó: MTI/AP/Steve Helber - szmo.hu
2020. november 15.

hirdetés

Senki nem számított rá, hogy könnyű menet lesz a vereségekhez nem szokott üzletember, Donald Trump alulmaradása a választáson, de bizonyos pontokon már komédiába hajlik az esemény. Az elnök Joe Biden november 7-i, pennsylvaniai eredményfordítása óta nem volt hajlandó megszólalni a választásról - bár pénteken véletlenül majdnem kimondta Biden győzelmét -, vasárnap délután végül mégis úgy tűnt, elismeri a vereséget, mégha szerinte csalás is történt.

Trump ominózus Twitter-bejegyzését úgy kezdi, „He won because...”, vagyis „[Biden] Csak azért nyert...”. Nos, legújabb tweetje szerint ez a mondatrész nem jelenti azt, hogy elismerte volna a demokrata jelölt győzelmét.

„Csak AZ ÁLHÍRGYÁROS MÉDIA SZEMÉBEN GYŐZÖTT. Nem ismertem el SEMMIT. Hosszú út áll még előttünk. Ez egy ELCSALT VÁLASZTÁS VOLT!”

- állítja az elnök, aki ismét nem hajlandó leírni ellenfele nevét, és továbbra is az internetes kommunikációban a kiabálásnak megfelelő csupa nagybetűvel írja a legtöbb szót.

hirdetés

Sőt, az ez előtti üzenetben még erősebb állítást tesz:

„ELCSALTÁK A VÁLASZTÁST. MI FOGUNK GYŐZNI!”

Aligha volt valaha izgalmasabb a választás és az elnöki eskü között eltelt időszak, mint amilyennek a mostani tűnik.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk