Felháborító? Feltételeket szabott a gyerekvállaláshoz, többek között évi 110 milliót kér érte egy brit lány

Hosszú listában taglalja feltételeit jövendőbeli férjének a 23 éves lány, sokakat kiakasztott vele.

Link másolása

TikTok-oldalán osztott meg egy sokakat megosztó videót a 23 éves Jenny Darling, aki egyelőre gyerek nélkül éli mindennapjait Londonban. Ebben azt taglalja, hogy mennyi mindent várna el jövendőbeli férjétől, mielőtt gyermekvállalásra adná magát, hiszen mint ahogy videójában elsőként említi, nem is akar gyereket - írta meg a Sassy.hu.

Az erős kezdés után még erősebb a folytatás, elmondja, hogy fizikai és mentális értelemben is nagyon megterhelő az anyaság, ezért szerinte szigorú feltételekre van szükség a gyerekvállaláshoz, és csak akkor hajlandó kitenni magát a terhesség által tartogatott nehézségeknek, ha ezek teljesülnek.

Ezért aztán, mielőtt még belemenne a babaprojektbe, fontos számára, hogy házassági szerződés mellett hozzá mehessen a szerencsés férfihez, majd miután teherbe esett, úgy véli, szüksége van egy "babakirándulásra" is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

A szülés után pedig évi 250 ezer fontot szeretne, ami olyan 110 millió forintnak felel meg átszámítva, amit egyébként a saját maga testi és lelki felépülésére fordítana, ugyanis terápiára és személyi edzőhöz is járna, emellett pedig a saját maga és a baba igényeire fordítaná.

És mivel nem szeretne sokat vesződni a ház körüli teendőkkel, listája szerint szeretne egy dúlát és egy házvezetőnőt is a szülés utáni első hat hónapra, akiket később egy takarítónő váltana fel, akit hetente egyszer várna.

„Nem tudom, hogyan tudnak a nők főzni, takarítani és anyaként dolgozni. Ezt elismerem, de nem én leszek ilyen.”

– mondta el határozott véleményét, majd a munkáról is elmélkedett kicsit:

„Úgy szeretnék majd dolgozni, hogy én is akarom, nem úgy, hogy muszáj legyen.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

De ha már lakhatás, természetesen kér egy lakást és egy autót is szülési ajándékként, de ha ez még nem lenne elég, mellét és hasát is megműttetné egy plasztikai sebésszel a szülést követően.

„Az anyaság megfizethetetlen. Nem lehet számszerűsíteni, hogy mire érdemes áldozatot hozni. Egy emberi élet megteremtése sok áldozatot követel. Soha nem tenném ki a testemet ennek ingyen. Nem arra születtem, hogy szenvedjek”

- mondta el, majd hozzátette, amit korábban is írtunk, hogy egyébként sosem akart gyereket, így olyan is volt, hogy megkérte orvosát, hogy távolítsa el a méhét.

„A gyerekek drágák. Nem szeretnék egy gyermeket a világra hozni, hogy szenvedjen. Csak azzal a feltétellel vállalnék gyerekeket, ha biztosan tudnám, hogy jó tapasztalat lesz anyának lenni”

A videó mérhetetlenül kiborította az embereket, valószínűleg ezért tűnt  el időközben a csatornájáról.

(via: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk