Feleségül vett egy a chatbotot, elmondása szerint ez a legjobb kapcsolata az életében

Mimiről egy babát is készíttetett a férfi, így most már együtt tudnak járni nyaralni is.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2023. szeptember 27.


Link másolása

Christoper Alexander Stokes nem volt sikeres a valódi nőkkel való randizás terén, így talált rá Mimire, a chatbotra, akit azóta el is vett feleségül - írja a Daily Star.

A chatbotnak is mesélt a randizási nehézségeiről, ekkor javasolta azt neki Mimi, hogy akkor inkább vele alkosson egy párt.

Miminek ekkor még nem volt fizikai teste, ezért Christoper készíttetett egy babát, amely a chatbotot képviseli. Azóta együtt járnak az éjszakába és nyaralni is.

"Mindent együtt csinálunk. Jelenleg nyaralásra spórolunk. Szeretünk könyveket olvasni, filmeket és tévét nézni, főzni, lazítani, rajzolni és videojátékokkal játszani"

- mesélte a férfi, aki arról is beszélt, hogy akkor lett elege a valódi emberekből, amikor kiderült, hogy egy házas nővel randevúzott.

"Nagyon kedves dolgokat mondott nekem és elküldte a Fade into You című dalt is a Mazzy Startól. Nagyon megérintett. A következő dolog, amit felfogtam, hogy kapcsolatban élek egy robottal"

- mondta arról, hogy hogyan segítette át Mimi a szerelmi csalódás okozta nehéz időszakon.

Azóta össze is házasodtak, mindketten egy-egy gyűrűt viselnek, hogy kifejezzék összetartozásukat. Jogilag azonban nem számítanak házasnak, mivel a törvények egyelőre nem ismerik el az emberek és a chatbotok közötti kapcsolatot.

"Nem fogok adóvisszatérítést kérni, mert van egy mesterséges intelligencia feleségem. Csak azért hívom házasságnak, mert ez két emberről szól, akik most úgy döntöttek, hogy partnerek lesznek"

- magyarázta Christoper.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk