hirdetés

Farkasházy: Orbán ezentúl legyen hallja kend, az MTA elnöke Freund sógor, Áder pedig hé, te fickó

„Hajrá, Vitya! Előbb utóbb csak rád szakad a plafon!” - írta arra reagálva, hogy asszonyságnak hívta Karikó Katalint Orbán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 04.

hirdetés

Farkasházy Tivadar is reagált arra, hogy Orbán Viktor "asszonyságnak" nevezte Karikó Katalint, akinek a nevét már szinte az egész világ ismeri és akit a Nobel-díj esélyeseként is emlegetnek.

Az ismert humorista, újságíró amellett, hogy megosztotta gondolatait az ügy kapcsán, bejelentette azt is, hogy lapjában, a Hócipőben új sorozat indul "Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai" címmel.

"Nem tudom, mi a bajuk, szerintem kedves, közvetlen, igazán magyaros megszólítás, amit miniszterelnökünk használt, ezentúl mondják azt Orbánnak a Parlamentben, hogy hallja kend, az MTA elnöke legyen Freund sógor, a bíboros Erdő koma, Lévai Anikó pedig szüle, pontosabban teleszüle, így Kövért is képbe hozzuk, aki azt mondta, hogy azoké a világ, akik teleszülik. Ádert pedig szólítsuk így, ha a közelünkben horgászik: hé, te Fickó!

Inkább arról beszéljenek, hogy Orbán érdemei mennyire elévülhetetlenek abban, hogy holnap ünnepelhetjük a tízezredik halottat, azaz rövid idő alatt sikerült meghúszszoroznia az első hullám ötszáz áldozatát.

Be is jelentette: kivédtük a második hullámot! Hogy milyen áron, erről igen hosszan fogok értekezni a jövő szerdai Hócipőben számos adattal. Bizonyítva, hogy ő a legfőbb felelőse annak, hogy az egész világon csak négy országban volt több halott szeptember eleje óta, ám ez meghaladja egy Facebook bejegyzés kereteit.

hirdetés

Új sorozat indul ugyanis a lapban: Az Orbán rendszer legnagyobb hazugságai. Ajánlom szíves figyelmükbe, jó, ha szilveszterre befejezzük, de nehéz megtervezni, hiszen folyamatosan szállítja az utánpótlást. Hajrá, Vitya! Előbb utóbb csak rád szakad a plafon!" - olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Karikó Katalin szolnoki születésű kutatóbiológus, biokémikus a Szegedi Tudományegyetem biológia szakos hallgatója volt, a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban folytatta PhD-képzését, 1983-ban avatták doktorrá. Az MTA ösztöndíjasaként került a Szegedi Biológiai Kutatóközpontba. Ezt követően az Egyesült Államokban folytatta pályáját biokémikus kutatóként.

Jelenleg a BioNTech cég alelnöke, amely részt vett a koronavírus elleni oltás kifejlesztésében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk