hirdetés

HÍREK

„Én nem harcba és csatába indultam” – lemondott a fideszes polgármester Balatonszemesen

Szomorú Szilárd az önkormányzat Facebookján azt írta, nem arra vállalkozott, 'ami ma Balatonszemesen folyik'.
Címkép: balatonszemes.hu - szmo.hu
2020. június 30.

hirdetés

Nyolc hónappal a megválasztása után, július 1-i hatállyal bejelentette a lemondását a képviselő-testületnek Szomorú Szilárd Balatonszemes fideszes polgármestere - közölte az önkormányzat a Facebook-oldalán.

"...nem arra vállalkoztam, ami ma Balatonszemesen folyik. Én nem harcba és csatába indultam. Van, akinek ez az élete, NEKEM nem. Nem támogathatom azt, hogy a településünket egyes személyek állandóan lejáratni kívánják mindenki előtt"

- fogalmazott a posztban Szomorú Szilárd, aki szerint a településen óriási a feszültség.

"Mindenkinek látható és érezhető, hogy óriási a feszültség településünkön. Ebből kiindulva levontam a következtetéseket és megtettem azt, amit a településünk érdeke megkíván, július 1-i nappal lemondtam a polgármesteri tisztségről. Mindezt annak reményében teszem, hogy a településünk végre találjon egy olyan személyt, aki együttműködést és fejlődést tud hozni Balatonszemes életébe"

- írta a posztban.

hirdetés

Szomorú Szilárd már évek óta dolgozik a balatonszemesi képviselő-testületben és már alpolgármester is volt. Tavaly októberben váltotta a független Takács Józsefet, akinek veje terítette a drogot a Balaton partján, de sok más ügyével is magára irányította a közfigyelmet - jegyzi meg a 24.hu.

A lap kereste Szomorú Szilárdot is, hogy megtudják a lemondása konkrét okait, de egyelőre nem érték el.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk