Elárulta egy válóperes ügyvéd, hogy miért megy tönkre a legtöbb házasság

A nők túlvállalják magukat, majd kipurcannak, a férjek eközben belekényelmesednek a helyzetbe.

Link másolása

Már több mint 4,5 millióan nézték meg a TikTokon azt a videót, amiben egy New York-i válóperes ügyvéd elárulja, miért megy tönkre a legtöbb házasság napjainkban. Dennis R Vetrano szerint a nők egyszerűen túlvállalják magukat, a férfiak pedig belekényelmesednek a helyzetbe, emiatt romlik meg a házaspárok többségének viszonya egymással, írja az Independent.

Az ügyvéd szerint a feleségek gondoskodnak a gyerekekről, bevásárolnak, mosnak, főznek, dolgoznak, intézik a házimunkát, és az is előfordul, hogy ők a fő pénzkeresők a családban, emiatt a hitelek törlesztése is rájuk hárul. A férfiak pedig hajlamosak belekényelmesedni a helyzetbe, eljárnak otthonról, a barátaikkal lógnak, végül pedig a feleségek egyszerűen belefáradnak az egészbe.

A kommentelők között több elvált nő egyetértett Vetrano megfigyelésével. Egyikük azt írta a volt férjére utalva, hogy a válása után „egy gyerekkel kevesebb volt, akiről gondoskodni kellett”. Egy másik elvált asszonyt megvádolta a férje azzal, hogy megcsalta. A nő szerint valójában annyi ideje sem volt soha, hogy leüljön a kanapéra, nemhogy randevúkra járjon. Egy harmadik hozzászóló pedig úgy fogalmazott, hogy kétgyerekes elvált anyukaként több szabadideje van, mint kétgyerekes házas nőként volt.

A válóperes ügyvéd angol nyelvű videóját itt lehet megnézni:

@drvlaw The major theme I’ve been seeing? Women are TIRED #divorce #divorced #divorceparty #divorcedlife #divorcedmom #divorcesucks #divorcecoach #divorcedparents #divorceattorney #divorcesupport #divorceparties #divorcehelp #divorcerecovery #DivorceForce #divorcecourt #divorcecommunity #divorcedonedifferently #divorceddad #divorcechaos #divorceproceedings #divorcedmoms #divorcee #divorcecoaching #divorcees #divorcecake #divorcelawyer #divorceeducation #divorcesurvivor ♬ original sound - Dennis R. Vetrano, Jr.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk