Eladta a férfi családi örökségének számító jegygyűrűt a menyasszony, miután vőlegénye megcsalta a lagzi előtt

A nő hiába fenyegette exét az ékszer eladásával, hogy kifizesse a lefújt esküvő költségeit, a férfi nem hitte, hogy képes megtenni. De megtette, ezen pedig teljesen kiakadt a hűtlen vőlegény.

Link másolása

Egy hónappal ezelőtt még esküvőre készült, most viszont csak veszekszik egymással a pár, miután a menyasszony eladta a családi örökségnek számító jegygyűrűjét - számolt be róla az Indy100.

A 27 éves nő a Redditen mesélte el történetét, hogy a fórumozók tanácsát kérje.

29 éves párjával január 20-án keltek volna egybe, ám miután kiderült, hogy a férfi megcsalta őt az exével, az ara lefújta a lagzit.

Csakhogy mostanra már elég sok minden kifizetett a szolgáltatóknak, például a helyszín és a menü árát is, ezeket pedig már nem lehet visszamondani. Összesen 20 ezer dollárt (~6,3 millió forint) kell kicsengetniük, de a férfi nem akar beszállni az összegbe, mert szerinte a nőnek kell állnia a költségeket, ha már ő fújta le a menyegzőt. Ő viszont teljesen eladósodna, ha mindent egyedül kellene kifizetnie, pláne, hogy az előlegeket is hitelből finanszírozta.

Ezért azt találta ki, fenyegetéssel éri el, hogy exe is hajlandó legyen perkálni: azt mondta neki, eladja a jegygyűrűjét, ami a férfi családi öröksége, mert a dédnagymamájáé volt. Az ékszer 25 ezer dollárt ér, ezért ebből bőven lehetne fedezni a költségeket.

A férfi ugyan a szakítás után visszakérte a gyűrűt, de nem mondta, mikor. Amikor a nő megfenyegette azzal, hogy eladja a családi örökséget, a férfi nem válaszolt az üzenetére, sőt mindenkinek azt mondogatta, nem érdekli, mert volt menyasszonya úgysem teszi meg. A nő egy közös barátjukon keresztül azt üzente neki, hogy ha 24 órán keresztül nem lép kapcsolatba vele, akkor bizony értékesíteni fogja a gyűrűt. Az ex azonban a közös barátnak is azt mondta, nem érdekli, nem hiszi, hogy a nő tényleg eladná. De rosszul hitte.

"Másnap eladtam a gyűrűt egy internetes oldalon, és ezt megüzentem neki, jelezve azt is, hogy nem szabadott volna alábecsülnie engem. Erre elkezdett szidalmazni és azzal jött, hogy nem fogom ezzel megijeszteni, majd később beugrik a gyűrűért. Tartotta is a szavát, eljött hozzám és követelte a gyűrűt, én meg mondtam, hogy már eladtam, és bizonyítékot is mutattam neki erről. Ezen nagyon kiakadt. Azt mondta, kicsinyes gazember vagyok, és nem kellett volna eladnom, mert ez nemcsak egy gyűrű, hanem egy örökség, ami sokat jelent a családjának"

- mesélte a nő.

Mint írta, több családtagja is úgy gondolja, hogy túlreagálta a helyzetet, és nem kellett volna ilyen messzire mennie. Ezért megkérdezte a Reddit felhasználóit, hogy ők mit gondolnak erről, valóban rosszul tette-e, amit tett.

"Minden lehetséges módon figyelmeztetted őt, ezért nem lehetsz te a s.ggfej ebben a helyzetben" - írta egy kommentelő, és úgy tűnik, elég sokan egyetértenek vele, mert a hozzászólását 29 ezren "lájkolták".

Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy bár az eljegyzési gyűrűt, pláne ha családi örökség, illik visszaadni szakítás után, de ebben az esetben a vőlegény hűtlensége felülírja az illemet. "Megcsalt téged egy hónappal az esküvő előtt, figyelmen kívül hagyta az üzeneteidet, nem volt hajlandó segíteni fizetni a költségeket és még ki is gúnyolt. Ahogy a Redditen szokták mondani: mindent elb.szott, és végül rájött erre. Nem te vagy a s.ggfej."

De nem mindenki állt a megcsalt menyasszony oldalára, többen azt írták, hogy a félrelépés ellenére vissza kellett volna adnia a gyűrűt. Mások pedig azért kritizálták, hogy miért kellett ekkora összegű kölcsönt felvenni az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk