/hirek/egy-torok-fiu-eppen-elo-kozvetitesben-volt-amikor-elkezdodott-a-nagy-ereju-foldrenges/
hirdetés

HÍREK

Egy török fiú éppen élő közvetítésben volt, amikor elkezdődött a nagy erejű földrengés

Amikor egyszercsak minden elkezd remegni a szobádban...
hirdetés

Mint arról beszámoltunk, a Richter-skála szerinti 7-es erősségű földrengés rázta meg pénteken délután az Égei-tenger medencéjét, amelyet jelentős szökőár is követett. A természeti katasztrófa Törökország nyugati partjait, leginkább a harmadik legnépesebb török várost, Izmirt sújtotta, de Görögország több szigetén, sőt Athénban is lehetett érezni, Számoszon több épület is összedőlt.

A legfrissebb hírek szerint a földrengésnek és az utána következő szökőárnak már legalább 27 halálos áldozata és több mint 800 sérültje van

- írja a Guardian.

A legtöbben Izmirben vesztették életüket és sérültek meg, ahol rengeteg épület összedőlt, teljesen megsemmisült, vagy csúnyán megrongálódott. A mentőalakulatok folyamatosan kutatnak esetleges túlélők után, szerencsére sok embert sikerült eddig kimenteniük a romok alól.

hirdetés

A híradásokban és a közösségi médiában számtalan megrázó felvétel jelent meg a földrengés pillanatairól, a szökőárról, a károkról és a mentésről - jó néhányat már korábbi cikkünkben megmutattunk, ide kattintva megnézheted.

A közösségi oldalakon elterjedt egy olyan videó is, amin egy fiatal török férfi látható a szobájában.

A gamer fiú éppen élő közvetítésben volt játék közben, amikor elkezdett rengeni a föld. A 22 éves Arda Can Özel kiabálni kezdett ijedtében, majd felpattant a székből és elrohant. A bekapcsolva maradt webkamera viszont végig rögzítette, hogy remeg minden a szobájában.

Turkish gamer camera captures massive earthquake jolts in Izmir, Turkey #earthquake #Izmir #Samos

Massive jolts of earthquake can be seen from the video. The video is reportedly from Izmir.Video Courtesy: twitch.tv/falconn2k"A major 7.0-magnitude earthquake ...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk