Egy profi tinderező elárulta, hogyan lehet a lehető legtöbb párt találni az alkalmazással

Mobil helyett asztali gépről tinderezzünk, és ne felejtsünk el bemutatkozást írni sem.

Link másolása

Már néhány egyszerű trükkel sokkal több párt lehet találni a Tinderen James Langton szerint, aki szerepel a társkereső alkalmazás 'legtöbbször jobbra húzott top 30'-listáján (15 nő, 15 férfi), írja a Daily Star. A 27 éves angol férfit olyan sokan keresik az online randizás trükkjei miatt, hogy már saját YouTube-csatornát is indított Date Helper (Randisegítő) néven.

Langton azt mondja, az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan képet töltsünk fel magunkról a Tinderre, ami valamilyen történetet mesél el az életünkről, ne csak egy egyszerű szelfi legyen a szobában. Sokan nem töltik ki az életrajzra fenntartott részt sem, pedig ez a randiguru szerint ugyancsak kulcsfontosságú. Azt tanácsolja, a szöveg legyen informatív, és mindenképpen rejtsük el benne ne is annyira burkoltan azt az üzenetet, hogy húzzon minket jobbra az alkalmazásban válogató másik fél.

A férfi szerint további hasznos tipp lehet, ha elsősorban asztali számítógépről tinderezünk és nem a mobilalkalmazáson keresztül. Ez ugyanis megfigyelése alapján jócskán javíthatja a rangsorolást a társkeresőn belül.

Langton úgy véli, az apró részletek is fontosak lehetnek. Ilyen például, hogy a profilhoz rendelt közösségi média linkek a megfelelő helyre mutassanak, és még véletlenül se egy kamu profilon vagy rosszul begépelt oldalon kössön ki a ránk kíváncsi felhasználó.

A randiprofi szerint ne mulasszuk el bekapcsolni az állapotunkat sem. Így ugyanis láthatják az alkalmazás használói, hogy mikor vagyunk éppen elérhetők a szoftverben, ami garancia lehet arra, hogy gyors választ kapnak az üzeneteikre.

A hivatalosan a 15 legvonzóbb tinderező férfi között számon tartott angol fiatal azt mondja, hogy hiába a rengeteg match, attól függetlenül nagyon válogatós, és alaposan megfontolja, kivel találkozik végül. A döntő szempont nála mindig az, hogy felteszi magának a kérdést: örülnék, ha ezzel a személlyel szemben ülnék egy bárban? Ha a válasza igen, akkor viszont kivétel nélkül jobbra húzza a kiszemelt képét a Tinderen, és már kezdődhet is az ismerkedés.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk