Egy kivégzésre váró gyilkossal házasodott össze egy francia nő, gyereket is szült neki

Levelezésből lett szerelem köztük, a nő csak azért költözött Floridába, hogy közel legyen a börtönhöz. Kapcsolatuk miatt rengetegen hátat fordítottak az anyának.

Link másolása

Családja továbbra sem tudja elfogadni, hogy egy kivégzésre váró gyilkossal kötötte össze az életét a 39 éves Sigrid, aki nem sokkal később gyereket is szült a férfinak - írja a The Sun.

Alan Wade-t 2005-ben ítélték el, miután harmadmagával elrabolt, kirabolt, majd megölt egy idős házaspárt. A két nyugdíjast még élve ásták el saját kertjükben, miután kirabolták a házukat.

Wade a floridai halálsoron ült, amikor levelet kapott egy lánytól. Sigrid gyakran írt halálsoron raboskodó elítélteknek, mivel ellenzi a halálbüntetést, és úgy kívánt valamit tenni az ügyben, hogy leveleivel tartotta a lelket a kivégzésre várókban. Wade válaszolt neki, így kezdtek levelezésbe, amiből aztán szerelem lett.

A lány nagyon megijedt, mikor észrevette, hogy érzéseket táplál egy gyilkos iránt, ezért abban maradtak, hogy egy ideig nem beszélnek. Hat hétig bírták, azt követően vallot szerelmet levélben a férfi.

Egy év levelezés után a börtönben találkozhattak először, ahol aztán megtörtént a lánykérés és az esküvő is.

Az ismerősei körében nagyjából 80 embernek küldött értesítőt, de csupán néhánytól kapott vissza gratulációt, nagyon sok közelinek hitt ismerőse törölte Facebookról, és fordult el tőle teljesen.

Az eredetileg Franciaországból származó Sigrid azért költözött Floridába, hogy közelebb legyen szerelméhez, aki egy floridai börtönben raboskodik. Az esküvő után nem sokkal a lány terhes lett, a kétszeres gyilkos gyermekét hordta a szíve alatt. Azt egyikük sem akarta elárulni senkinek, hogyan fogant meg a gyerek. Azért tartják ezt fontosnak, hogy ha majd felnő, és rákérdez, akkor a szülők mondhassák el neki először, ne cikkekből kelljen megtudnia.

A nő sok támadást kap azóta is szerelme miatt - elsősorban a családjától. A lányt rettenetesen féltették, és nem titkolták előle azt a vélekedésüket, hogy a férfi a világ legrosszabb embere.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk