/hirek/donald-trump-visszalephet-az-elnokjeloltsegtol-ha-nem-javulnak-a-kozvelemenykutatasi-adatok/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

HÍREK

Donald Trump visszaléphet az elnökjelöltségtől?

Ha nem javulnak a közvélemény-kutatási adatok, akár ez is bekövetkezhet, bár a legtöbben nem tartják valószínűnek. Nagyon nem a tervek szerint alakul az elnök újraválasztási kampánya.
hirdetés

"Van rá egy fogadásom, hogy ha rájön, nincs esélye megnyerni a választást, vissza fog lépni"

- mondta Donald Trumpról egy neve elhallgatását kérő republikánus a Fox Newsnak.

A névtelen forrás szerint egyelőre korai még erről beszélni, de meggyőződése szerint létezik egy forgatókönyv arra az esetre, ha továbbra sem javulnak jelentősen Trump újraválasztásának esélyei. Ugyanakkor az Evening Standard azt írja, egy másik neve elhallgatását kérő republikánus politikus

"hallotta a pletykát, de kétli, hogy igaz lenne."

A szóbeszéd azután kezdett el terjedni, hogy Donald Trump szövetségesei közül is egyre többen vélik úgy: nem alakulnak jól a regnáló elnök újraválasztási esélyei.

hirdetés

Trump egyik barátja, az egykori New Jersey-i kormányzó egyenesen azt nyilatkozta vasárnap az ABC vasárnapi esti heti hírösszefoglalójának:

"Veszíteni fog."

Chris Christie azzal indokolta álláspontját, hogy ha a barátja nem változtat sürgősen a kampányüzenetén és az amerikai néphez való hozzáállásán, szinte biztosan elbukja a novemberi választást.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk