hirdetés

HÍREK

Donald Trump emberét támogatja a magyar kormány az OECD főtitkári pozíciójára

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tudatta ezt egy Facebook-posztban, amihez egy, az amerikai elnök kabinetfőnök-helyettesével készült közös képet is csatolt.
MTI, fotó: Szijjártó Péter/Facebook - szmo.hu
2020. szeptember 20.

hirdetés

Magyarország az amerikai jelöltet, Donald Trump elnök kabinetfőnök-helyettesét, Chris Liddellt támogatja az OECD főtitkári pozíciójáért zajló versenyben - közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap hivatalos Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzésében emlékeztetett, hamarosan főtitkárválasztás jön a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetben (OECD), amely intézménynek nagy szerepe lesz az új gazdasági világrend formálásában.

"Mi azt gondoljuk, hogy a patrióta gazdaságpolitikának igenis helye van a Nap alatt, ragaszkodunk hozzá, hogy a gazdaságpolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia, és természetes, hogy a gazdaságpolitikák magukon viselik a nemzeti sajátosságok jegyeit"

- fejtette ki a tárcavezető.

Szijjártó Péter

Hamarosan főtitkárválasztás jön az OECD-ben, mely intézménynek nagy ... szerepe lesz az új gazdasági világrend formálásában. Mi azt gondoljuk, hogy a patrióta gazdaságpolitikának igenis helye van a Nap alatt, ragaszkodunk hozzá, hogy a gazdaságpolitikának nemzeti hatáskörben kell maradnia, és természetes, hogy a gazdaságpolitikák magukon viselik a nemzeti sajátosságok jegyeit.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk