hirdetés

HÍREK

Csak hőemelkedése volt, másnapra meghalt – mondja a 37 éves koronavírusos férfi ismerőse

Kollégái, barátai jó kedélyű, életvidám és kifejezetten egészséges embernek tartották az oroszlányi gyár dolgozóját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 12.

hirdetés

Korábban mi is írtunk az Oroszlányi Wescast egyik dolgozójáról, aki ismert alapbetegség nélkül halt meg koronavírusban.

Most kiderült néhány részlet a halálának körülményeiről. A Blikknek egy közeli ismerőse nyilatkozott, aki elmondta, sokkolta őket a halálhír. Hozzátette, Zsoltot munkatársai életvidám, jólelkű, segítőkész embernek ismerték meg, akire mindig lehetett számítani.

„Zsolti igazi mókamester volt, imádott mindenből viccet csinálni. Persze, ha a munkáról volt szó, nem tűrte a hanyagságot, mindig a maximumot követelte meg a beosztottaktól és magától is. Mindannyiunkat letaglózott a halálhíre”

– árulta el egyik kollégája.

hirdetés

Egy másik ismerőse elmondta a Blikknek:

amikor Zsoltnak pár nappal ezelőtt hőemelkedése lett, úgy döntött, nem megy dolgozni, nehogy mást is megfertőzzön, ha netán elkapta a koronavírust.

Otthon maradt, telefonon beszélt a mentőkkel. Megcsinálták nála a tesztet, de másnapra elhunyt.

Egyik barátja sírva mesélte el, hogy a férfi kifejezetten egészséges életet élt. „Soha semmi baja nem volt. Imádott sportolni, mozogni, túrázni” - árulta el. M. Zsoltnak korábbi házasságából egy 10 év körüli gyereke van, a lap úgy tudja, jelenleg élettársával élt.

A cég tulajdonosának, a Bohong csoportnak a kínai Csengtu városában van a központja, négy technikus akkor is kint tartózkodott, amikor Vuhanban kitört a járvány. Őket akkor a Külügyminisztérium Magyarországra hozta. A vállalat április 15 és május 11-e között teljesen leállt, aztán újraindult a termelés - írja a Blikk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk