/hirek/bayer-zsolt-hadhazynak-vegrehajtani-pedig-a-lonak-a-faszat-fogja/
hirdetés

HÍREK

Bayer Zsolt Hadházynak: „Végrehajtani pedig a lónak a faszát fogja”

A publicista a blogján vágott vissza a független képviselőnek, aki bejelentette, hogy végrehajtást indít ellene.
hirdetés

A Kúria szeptemberben mondta ki, hogy Bayer Zsolt publicista megsértette Hadházy Ákos személyiségi jogait, amikor 2017. október 31-én a blogján azt írta:

„HADHÁZY GECI, SZÉL DETTI NYELI.”, egy hónapra rá pedig „Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember” címmel írt a képviselőről.

A megítélt 300 ezer forintos büntetést azonban Bayer még mindig nem fizette ki, ezért Hadházy Ákos bejelentette, hogy végrehajtást indít ellene.

Bayer Zsolt a blogján jelezte, hogy abból nem lesz semmi. Szerinte a Kúria ítélete felháborító, aljas, igazságtalan, és becstelen volt. Ráadásul ő az ítélet után már közölte, hogy a 300 ezer forintos büntetést ezren átvállalták tőle.

Ezzel egyidőben Bayer Zsolt parlamenti képviselő barátai a Hír TV-ből 300 forintonként beborítékolva a pénzt bevitték a Képviselői Irodaházba, letették Hadházy nevére. Szerinte Hadházy nem jár be a munkahelyére, ezért nem találta meg a pénzt.

Bayer azt is írja, hogy mivel ezren átvállalták a büntetését, jogilag ő semmivel sem tartozik Hadházynak.

Sajátos jogértelmezése szerint a független képviselőnek legfeljebb ez az ezer ember lehet az adósa, egyenként 300 forinttal, amit tőle viszont megkaptak és le is tettek Hadházy munkahelyén, tehát szó sem lehet végrehajtásról.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk