Apple kütyük használatához keres komornyikot egy milliárdos

Hirdetése nem fogalmaz teljesen nyíltan, de valószínűleg saját maga és családja szorul segítségre a telefonok és iPadek világában.
Fotó: StockSnap / Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2023. február 16.


Link másolása

Még a fontmilliárdosok sem érthetnek mindenhez – ezt bizonyítja Chris Rokos esete, aki különleges munkakörbe keres alkalmazottat.

A Rokos Capital Management tulajdonosa csak tavaly 509 millió fontot (körülbelül 245 milliárd forintot) keresett, a cég becslések szerint nagyjából 14 milliárd fontot kezel. Így Chris Rokos sem sajnálja a pénzt, ha a kényelemről van szó. Éppen ezért

hirdetésben keres VIP támogató mérnököt, aki segít a cég vezetőségi tagjának és családjának Apple eszközeik használatában.

Az „iPad-komornyiknak” a hirdetés szövege szerint átfogóan ismernie kell többek között az Apple TV, a HomePod, az iPadet, az iPhone, az iTunes és az Apple fotókezelő funkcióit.

A hirdetésből nem derül ki pontosan, ki az a vezető, akinek technikai segítség kell eszközeinek használatához, de annyi bizonyos, hogy az ideális munkavállalónak fel kell készülnie arra, hogy – akár szabad ideje terhére is – a világ számos pontján kell lakásokat és irodákat látogatnia. Ott pedig időben és proaktívan kell megoldania a felmerülő kérdéseket. Mivel Chris Rokosnak a londoni Savile Row-on található központi irodáján kívül még számos céges és magáningatlanja van,

a legtöbben arra tippelnek, hogy ő maga és családja szorul segítségre az Apple roppant bonyolult termékeinek kezelésében.

A viszonylag titokzatos életet élő brit üzletember az év elején sokat szerepelt a brit sajtóban, mikor kiderült róla, hogy ő Nagy-Britannia második legnagyobb adófizetője.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk