hirdetés

HÍREK

Általános iskolás fiúk molesztálásával vádolnak egy 63 éves debreceni nevelőtanárt

A férfi a zuhanyzókban és a hálókörletekben bámulta, simogatta a gyerekeket, akik közül többen még 10 évesek sem voltak az RTL Híradó információi szerint.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.

hirdetés

Általános iskolás fiúk molesztálásával vádolnak egy debreceni nevelőtanárt - számolt be az RTL Híradó. A férfi az ügyészség szerint 2015 és 2017 között az éjszakai ügyeletek alatt zaklathatott gyerekeket egy speciális nevelési igényű gyerekekre szakosodott intézmény kollégiumában.

A részletekről egyelőre annyit tudni, hogy

a zuhanyzókban és a hálókörletekben férkőzhetett a közelükbe: ilyenkor merően bámulta, simogatta őket. Több érintett gyerek még tíz éves sem volt.

Az RTL Híradó úgy tudja, a vád szerint a 63 éves férfinak a kollégiumi diákokkal nem volt szexuális aktusa, egy tizenéves kamaszfiúval, akit az interneten ismert meg, viszont igen.

A tankerületi központ arról tájékoztatta a Híradót, hogy az iskola akkori igazgatója amint tudomást szerzett a történtekről, feljelentést tett, és a férfit azonnal eltávolították az intézményből. 2017 őszén le is tartóztatták, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt van. Nemsokára a Debreceni Törvényszék elé kerül az ügy.

hirdetés

Az RTL Híradó írásban kereste a Debreceni Törvényszéket, azt válaszolták, hétfőn előkészítő ülést tart az ügyben a bíróság. Egy 63 éves férfit vádolnak tizenkettedik életévét be nem töltött személy elleni szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel. Ha valóban bűnös, hosszú évekre lecsukhatják.

Az RTL Híradó riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk