„A párom eljátszotta minden megtakarításunk, most több százezres adósságunk van, de még mindig szeretem”

A nő szerint a kettejük közti bizalmat nemhogy megölte, inkább újraépítette az adósságcsapda.

Link másolása

Annie Tanner – akinek ez csak az álneve – párja kényszeres szerencsejátékos. Mint sok sportfanatikus, szeretett fogadásokat kötni az esélyes csapatokra hétvégente, vagy csak egyszerűen nyerőgép szimulációs játékokkal játszani online – derül ki a Metro-nak írt levélből.

Nem tűnt neki problémásnak ez a játékkedv, egészen addig, míg adósságba nem kerültek a párja függősége miatt, és ez majdnem véget vetett a kapcsolatuknak.

Először az tűnt fel neki, hogy fogy a közös számlájukról a pénz, és néhány hét alatt 500 fontot (kb. 200 ezer forintot) költött el egy fogadó oldalon. Ekkor közölte vele, nem játszhat tovább.

„Minél többet veszített, annál többet tett fel következő alkalommal, abban reménykedve, hogy visszanyerheti a pénzt, mielőtt rájönnék.”

Az együtt töltött hét évük alatt a férfi körülbelül 3000 fontot (több mint 1 millió forintot) játszott el. A nő többször megfenyegette, hogyha visszaesik, akkor elhagyja.

A legnehezebb része mégis az volt, hogy a partnere hazudott, nem csak a játékkal kapcsolatban, de arról is, hogy befizette a számlákat, így több millió fonttal tartoztak a közüzemeknek. Frusztrálta, hogy melózik egész hónapban, mégse rendeződnek a pénzügyeik.

Több tartozásukat 12 hónapos törlesztéssel oldották meg, amihez hiteleket vettek fel, és hitelkártyákat használtak.

„Nem volt választásunk, több adósságot fel kellett halmozni, hogy fizetni tudjuk a korábbiakat.”

3 év elteltével helyre jöttek a pénzügyi gondjaik. A kapcsolatuk pedig jobb lett, mint korábban volt. Annie szerelmét nem tudta párja függősége se megváltoztatni. Ha valami, akkor a kölcsönös bizalom mindig is stabil dolog volt az életükben, ez segítette őket át a nehéz napokon.

„A bizalomnak minden kapcsolat központjában kell lennie, és ha ez megszakad, akkor olyan nyomot hagy, amely tönkreteszi az egész eddigi belefektetett munkát.”

A történtek óta a pár sokkal őszintébb egymással, és több időt töltenek együtt, mint valaha.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk