hirdetés

HÍREK

A Nemzetbiztonsági Bizottság elé kerül Szájer szexbotránya

Stummer János, a bizottság elnöke szerint több probléma is van azzal az elmélettel, hogy Szájer Józsefet a német titkosszolgálat buktatta le, válaszul a magyar kormány és Orbán Viktor vétójára.
Fotó: Stummer János/Facebook - szmo.hu
2020. december 02.

hirdetés

A nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén a Szájer-botránnyal is foglalkozni fog – közölte Stummer János, a bizottság elnöke.

Mint ismeretes, a Fidesz legtapasztaltabb európai parlamenti képviselőjét péntek este egy rendőrségi rajtaütés során tetten érték, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy, a Covid-szabályokat megszegve rendezett 25 fős brüsszeli meleg-orgiáról. Szájer táskájában ecstasytablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte.

A soron következő nemzetbiztonsági ülésen egyébként ott lesz Szijjártó Péter is, a miniszteri meghallgatása miatt.

"Így a külgazdasági és külügyminiszternek nyílt ülésen is alkalma lesz tényekkel alátámasztva beszámolnia a Szájer-ügyből következő esetleges nemzetbiztonsági kockázatokról és más országok titkosszolgálatainak lehetséges beavatkozásairól"

hirdetés

- mondta a jobbikos politikus.

Stummer János szerint több probléma is van azzal az elmélettel, hogy Szájer Józsefet a német titkosszolgálat buktatta le, válaszul a magyar kormány és Orbán Viktor vétójára.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk