A koronavírus-járvány frontvonalában harcolók előtt tiszteleg a Fehér Ház karácsonyi dekorációja

Egy hétig díszítette a 100 önkéntes a Fehér Házat. Legalább 41 karácsonyfát, 10 ezer díszt, 2 kilométer szalagot és 80 ezer égőt használtak fel.

Link másolása

"Ajándékok a szívből" fantázianévre keresztelték a Fehér Ház hétfőn bemutatott karácsonyi dekorációját, írja a Metro. A több tucat karácsonyfát is magába foglaló ünnepi díszítéssel tisztelegnek a koronavírus-járvány frontvonalában dolgozók előtt, akik mások megsegítésének szentelik az életüket.

Minden szoba egy másik szívből jövő ajándék történetét meséli el, derül ki Joe és Jill Biden közleményéből. A keleti szárnyban látható hullócsillagok például azokat az embereket szimbolizálják, akik „világosságot hoztak életünkbe a járvány legsötétebb napjaiban”, írja a first lady.

Az elnöki rezidencia dekorációját olyan emberek ihlették, akikkel az elnök és felesége az elmúlt évben az országot járva ismerkedett meg. Sokan közülük magukra ismerhetnek a közel 160 kilogramm súlyú mézeskalács faluban, amit a Fehér Házról mintáztak. A gigantikus édességkomplexumban helyett kapott többek között iskola, rendőrség, tűzoltóság, benzinkutak, kórház, posta, élelmiszerbolt és egy raktár is.

A hagyományosan a Kék Szobában felállított fő karácsonyfát ebben az évben békegalambok és szalagok lepik el. Utóbbiakon ábécé-sorrendben olvasható az ország 50 államának neve.

A legalább 41 karácsonyfából álló ünnepi dekoráció kialakításában 10 ezer díszt és közel 2 kilométernyi szalagot használtak fel. A washingtoni épület körüli fák, koszorúk és girlandok ünnepi kivilágításáról majdnem 80 ezer égő gondoskodik.

A Fehér Ház ünnepi dekorációját nagyjából egy hétig készítette az ország különböző pontjairól érkező összesen mintegy 100 önkéntes. A végeredményről a first lady a Twitteren osztott meg néhány fényképet:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk