/hirek/7-vilag-egy-bolygo-sia-es-hans-zimmer-zenejevel-jelent-meg-david-attenborough-uj-sorozatanak-elozetese/
hirdetés

HÍREK

7 világ, egy bolygó – Sia és Hans Zimmer zenéjével jelent meg David Attenborough új sorozatának előzetese

Az új dokumentumfilm-széria az alkotók szerint egy szemet felnyitó utazás a világ körül, amiről eddig csak gondoltuk, hogy ismerjük.
hirdetés

Megjelent David Attenborough új természetvédelmi sorozatának előzetese. A "Seven Worlds, One Planet (Hét világ, egy bolygó)" nevű széria azt fogja bemutatni, hogyan fejlődött a hét kontinens élővilága az idők során, kiemelve az egyes területeken őshonos állat- és növényfajokat.

Sir David Attenborough, a világ legismertebb természetfilmese még 90 év felett is gőzerővel dolgozik azért, hogy az emberiség végre észrevegye, milyen károkat okoz a bolygónknak, amelyből csak egy van számunkra a világon.

Már több sorozatot is készített a BBC-vel közösen, amelyekben rávilágít arra, milyen természeti katasztrófákat okozott és okozhat még a klímaváltozás, de rendszeresen tart előadásokat, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb életre. Nemrég például a Glastonbury fesztiválon jelent meg, ahol személyesen köszönte meg a bulizóknak, hogy műanyagmentesen szórakoznak. A közönség akkora ovációval fogadta a természettudóst, mintha egy rocksztár lépett volna színpadra.

Attenborough most egy újabb dokumentumfilm-sorozattal állt elő, ismét a BBC-vel közreműködve.

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk