7 dolog, amit ki kell próbálnod idén januárban, ha szingli vagy

Mínusz fokokban is ki kell, hogy mozdulj olykor!

Link másolása

Ha eddig azt gondoltad, szingliként valóságos átok a január, nagyot tévedtél. Attól, hogy hideg van, és a barátaid is inkább otthon filmeznek, még szervezhetsz magadnak szuper programokat, sőt, végre kipróbálhatod, milyen egyedül "randizni". Hidd el, hogy egészen újszerű élményben lesz részed!

1. Menj el múzeumba!

Persze, szuper dolog, ha megbeszélheted egy másik emberrel a véleményed, de amennyiben a saját tempódban szeretnél haladni, esetleg audioguide-ot is hallgatnál, mégiscsak jobb szólóban menni.

2. Vidd el magad vacsizni!

Itt az idő, hogy végre ellátogass a kedvenc burgereződbe, és szégyenérzet nélkül megrendeld a legszaftosabb, leghagymásabb ételt. Most nem kell azon aggódnod, hogy gusztustalanul nézel ki, miközben a szaft az álladon folyik lefelé.

3. Túrázz!

Ha egyedül látogatsz el az erdőbe, megfigyelhetsz olyan dolgokat is, amiről korábban elterelte a figyelmed a partnereddel való beszélgetés. Gyűjtsd össze a legszebb faleveleket, készíts fotókat, tegyél ki élelmet az állatoknak. Így a napi karmapontod is begyűjtheted.

4. Mozizz!

Sokan azt hiszik, hogy csak a magányos emberek filmeznek egyedül. De mi van akkor, ha egy kis énidőre vágysz, korlátlan nevetésre, és legfőképpen arra, hogy senki se egyen bele a popcornodba?

5. Olvasgass egy kávézóban!

Hidd el, egészen más hangulat lesz úrrá rajtad, ha kiszakadsz a szobád négy fala közül, és ezúttal egy kávézóban bújod a kedvenc könyved. Olykor érdemes felnézni a lapok közül, hiszen itt még akár ismerkedhetsz is.

6. Wellnessezz!

Oké, nem azt mondjuk, hogy fizess be egy négynapos wellnessre egyedül, de remek masszázs- és gyógyfürdő utalványok közül válogathatsz az év első hónapjában. A forró gyógyvízben lazítani, miközben kinn -20 fok van?! Naná!

7. Menj workshopra!

Ha régóta szeretnél elsajátítani egy idegen nyelvet, esetleg a sushikészítés érdekel, itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj. A maximum 3 órás workshoptól kezdve egészen több hónapos gyorstalpalókig választhatsz.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk