/hirek/500-mentost-hivtak-meg-szurkolni-a-szuperkupa-dontore-20-ezer-ember-koze/
hirdetés

HÍREK

500 mentőst hívtak meg szurkolni a Szuperkupa döntőre, 20 ezer ember közé

Mindeközben a főpolgármester zárt kapus meccset szorgalmaz.
hirdetés

500 magyar mentőszolgálati dolgozó ingyen nézheti meg a Szuperkupa-döntőt szeptember 24-én. Az MLSZ és az UEFA elnökei ezzel szeretnék elismerni a munkájukat - számol be az RTL Klub Híradója.

Európa nagy részén és a hazai bajnokságban egyébként zárt kapus meccseket játszanak.

Egyfajta tesztnek szánják a budapesti döntőt, szigorú óvintézkedések mellett, megvizsgálva, hogy hogyan, milyen feltételekkel lehet visszaengedni a mérkőzésekre a nézőket

- mondta el Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Dr. Rusvai Miklós a híradónak elmondta: az esemény nagy fertőzéskockázata miatt egyáltalán nem kéne visszaengedni a szurkolókat a lelátókra, sőt ő személy szerint magát a szuperkupa-meccset is elhalasztaná.

hirdetés

Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője elmondta: a megrendezés mikéntje még nagyban múlik az aktuális vírushelyzeten, folyamatos egyeztetésben vannak az UEFA vezetőivel, a mérkőzés kérdése tehát még nincs lefutva.

Karácsony Gergely főpolgármester és az ellenzéki pártok véleménye szerint a meccset mindenképpen zárt kapuk mögött kéne megrendezni.

A DK arra szólította fel az Európai Labdarúgó-szövetséget, hogy ne a magyarokon, és főleg ne az egészségügyi dolgozókon kísérletezzenek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk