5 egyszerű, de látványos halloweeni dekoráció, amit akár gyerekkel is elkészíthetsz

Tippek tökfaragás helyett.

Link másolása

Bár a Halloween nem magyar ünnep, egyre többen kezdenek októberben tökfaragásba. Pedig ennél jóval többet is ki lehet hozni ebből az ünnepből, ráadásul a gyerekeket bevonva izgalmas program lehet egy esős őszi estén.

Mutatunk 5 olyan egyszerű, de látványos dekorációt, amit te is könnyedén elkészíthetsz

1. Tökfestés

Ha a tökfaragást túl nagy macerának találod, vagy csak szimplán már unod, akkor sem kell elkeseredni. Ennél egy jóval egyszerűbb verziója a tökfestést, amiben a gyerkőcök is örömmel fognak segíteni.

2. Befőttesüveg lámpások

Szuper aranyos, és nagyon egyszerű a megvalósításuk. A befőttesüvegeket lehet akár festeni is, de a nagyobbak körbe ragaszthatják gézzel, vagy sima fehér krepp-papírral is. A szemet lehet festeni vagy ragasztani is.

3. Lógó pókhálók

Mindössze három jégkrémes pálcikára és némi fonálra van szükség ehhez a rém egyszerű dekorhoz. Kis pókokat lehet hozzá készíteni sajátkezűleg, vagy játékboltban beszerezni.

4. Kis szellemek

Egy zsebkendő vagy WC papír és némi víz kell ahhoz, hogy kis szellemet készítsetek. A videón egy tollaslabdát használnak alapnak, amibe két pálcikát tűz, majd erre teríti a vizes papírzsepit. Innentől nincs más hátra, mint megvárni, hogy megszáradjon, majd fekete filccel szemeket esetleg szájat rajzolni rá és már kész is van.

@thathalloweenvibes_ Just Tissue and Water Halloween DIY. #halloweendiy #cheaphalloween #halloween #halloweenghost #halloweendiyidaes #ideas #fypシ #newideas #newhalloweenidea #fyp #halloweenghost #cuteghost #led #shuttle #tissue #water #tissuediy ♬ Oh Klahoma - Jack Stauber

5. Denevérek WC-papír gurigából

Eggyel talán bonyolultabb művelet, mint az eddigiek, de azért viszonylag könnyen megugorható. A WC-papír guriga az egyik legalapabb gyerekes dekoráció-kellék, és szerencsére mindig van kéznél. Ezt közösen feketére lehet festeni esetleg fekete papírral körberagasztani, amiből aztán denevérszárnyakat kell kivágni, és a gurigára ragasztani. Kreatívabbak vághatnak fület is nekik, végül pedig érdemes arcocskákat festeni nekik.

Forrás: Bien

A cikk és a halloweeni hangulat támogatója a Samsung.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk