/hirek/2020-a-koronavirus-jarvany-es-a-fopolgarmester-miatt-volt-nehez-ev-a-fovarosi-fidesz-szerint/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

HÍREK

2020 a koronavírus-járvány és a főpolgármester miatt volt nehéz év a fővárosi Fidesz szerint

Karácsony Gergely, a „jóképű, helyes, biciklis demokrata, akit bánt a csúnya jobboldal”, a budapestieket a hatalom eszközének tekintette a fideszesek szerint.

Link másolása

hirdetés

Szerdán a közösségi oldalán értékelte az idei évet a fővárosi Fidesz. Véleményük szerint „nehéz év volt 2020, nemcsak a koronavírus-járvány egészségügyi és gazdasági hatása miatt, hanem a valóságtól elrugaszkodó, a budapestieket egyre gátlástalanabbul a hatalom eszközének tekintő Karácsony Gergely főpolgármester és fővárosi kollégái miatt is”.

Mint írták, jövőre is fellépnek a főpolgármester hazugságai ellen, szóvá tesznek minden hibát, visszaélést, védeni fogják a budapestiek érdekeit, "közös értékeinket".

A közösségi oldal bejegyzésében felidézték, hogy a főpolgármester első intézkedései között volt az, hogy megkezdte új kerékpáros útvonalak kialakítását. „Mindenfajta egyeztetés nélkül felfestett néhány sárga vonalat a budapesti utakon, amellyel úgy gondolta megoldotta a biciklis-közlekedést Budapesten. A körúton azóta is állandóak a dugók, miközben az őszi és téli időszakban a kerékpársávok szinte üresek” - kommentelték Karácsony törekvését.

Arról is beszámoltak, hogy

szerintük a Lánchíd felújítása „Karácsonyék szerencsétlenkedése és időhúzása miatt minimum egy évet késik és ötmilliárd forinttal drágább lesz, mint Tarlós István alatt lett volna”.

A fővárosi Fidesz szerint bebizonyosodott az is, hogy „Karácsony Gergely az átláthatóságról is csak kamuzott a kampányban”, és a speciális jogrendet kihasználva, az ellenzéket meg sem hallgatva, egy személyben döntött a főváros több száz milliárdos jövő évi büdzséjéről. Azt állítják, hogy szakemberek helyett politikai kinevezettek kerültek a fővárosi cégek élére, mint például Draskovics Tibor, Walter Katalin, Mártha Imre, „vagy a fővárosi rendészet élén Gyurcsány Ferenc egykori testőre”. „Brüsszelben Jávor Benedek, a főpolgármester haverja költ a pandémia alatt négyszer annyit, mint az elmúlt évek pénzügyi kerete volt” - tették hozzá.

hirdetés

A bejegyzésben kitértek olyan megállapításokra is, hogy „fű alatt kitiltották Szent István szobrát a Szent István parkból”, illetve hogy „a járványügyi veszélyhelyzetben a fővárosi idegenforgalom kárvallottjainak megsegítése helyett kötelezővé tették a közterületeken terjesztett ingyenes újságokba négy oldalnyi általuk írt propagandaanyag beemelését”.

Úgy vélik, „a választási programban megígértek nyomokban sem fedezhetőek fel a mindennapokban”.

Mint írták, a klímavészhelyzetben a nagyobb budapesti dugók generálása mellett „lett néhány rovarhotel”, a járványhelyzet közepén közösségi ivókút, „a minimum húszezer ember húszezer forintos rezsitámogatásából pedig körülbelül néhány ezer ember kétezer forintos támogatása”.

Hozzátették, „a számtalan, téves és jogilag hibás döntés nyomán többmilliós bírságokat kellett kifizetnie a Fővárosi Önkormányzatnak és cégeinek”.

Bejegyzésükben megemlítették: „van viszont Hagyó Miklósékat megszégyenítő buszmutyi, ahol a területért felelős főpolgármester-helyettes volt élettársa, off-shore cég, teljesítetlen szerződés, hamis referenciák és ki tudja még mi került napvilágra, de vizsgálóbizottságot nem hajlandó összehívni a főpolgármester”. „És persze a régi időkből ismerős áldozati szerep. A jóképű, helyes, biciklis demokrata, akit bánt a csúnya jobboldal”.

A fővárosi Fidesz még azt is kiszámolta, hogy a főpolgármester Facebook-posztjainak mindössze 26 százaléka foglalkozik Budapest ügyeivel.

 hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk