hirdetés

HÍREK

14-15 fok is lehet Mikulás napján

Marad az évszakhoz képest enyhe idő, igazi télre egy darabig nem számíthatunk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 05.

hirdetés

Jelentős enyhülés várható, Mikuláskor délkeleten 14-15 fok is lehet. Nem sokáig örülhetnek a tél szerelmesei, december ide vagy oda, jó időre el kell felejtenünk, hogy fehér táj fogadjon minket. A következő napokban déliesre forduló áramlással egyre enyhébb légtömegek érkeznek a mediterrán térségből.

Mikuláskor is marad a decemberi tavasz, délkeleten a 14-15 fokot is elérhetjük, de máshol sem lesz hidegebb 8-13 foknál.

A keleti-délkeleti szél sokfelé élénk, erős lesz. Este, éjjel délnyugat felől eső érkezhet.

Bár jövő héten néhány fokkal visszaeshet a hőmérséklet, továbbra is marad az évszakhoz képest enyhe idő, igazi télre egy darabig nem számíthatunk - írja az Időkép.

hirdetés

Vasárnap hosszabb-rövidebb napos időszakokra készülhetünk. Délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és kora estétől egyre többfelé várható eső. Sokfelé élénk, erős, helyenként viharos lesz a délkeleti szél. Az enyhe, fagymentes reggel után délután 8-15 fokot mérhetünk. Délkeleten lesz a legmelegebb.

Hétfőn többfelé esős, borongós időre kell készülni. A csapadékzóna kelet felé halad, így a Dunántúl nagy részén délután eláll az eső, néhol nyugaton kisüthet a nap. A délkeleti szél többfelé élénk, főként kezdetben erős lehet. Napközben 4 és 12 fok közé melegedhet a levegő, az északi tájakon lesz hidegebb, nyugaton melegebb.

Kedden a keleti tájakon kezdetben sokfelé eshet, délután néhol északon és nyugaton eredhet el. Máshol hosszabb időre kisüt a nap. A délkeleti szél élénk, néhol erős lesz. Hajnalban 0-6, délután 3-10 fok valószínű. Szerdán ismét esős nap jön.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk