/gasztro/ropogos-kacsamell-keksajtos-tortillaban/
hirdetés

GASZTRO

Ropogós kacsamell kéksajtos tortillában

Különleges vacsora, könnyed elkészítés és ízkavalkád. Kell ennél több?
Link másolása

hirdetés

Hazaért a család. Begyújtottam a kandallóba. Már csak egy finom vacsora hiányzik… Beszélgessünk.

kacsamell1

Hozzávalók

4 db kacsamell

20 dkg márványsajt

hirdetés

15 dkg vaj

mascarpone

rozmaring

chili

fokhagyma

Elkészítés

Két napig fokhagymás sóban pácolódott a négy darab kacsamell. Amit aztán tegnap – rozmaringgal chili paprikákkal – megsütöttem úgy, mint a libamelleket. Illetve az utolsó fázist, a ropogósra sütést, későbbre (mára) halasztottam.

A zsírját felforrósítottam, és a bőrös részével lefordítva ropogósra sütöttem. A márványsajtot kikevertem egy ek. mascarponéval és a vajjal.

kacsamell2

Az előmelegített tortillákat megkenetem a sajtkrémmel, szórtam rá rukkolát, ráfektettem a felcsíkozott kacsa melleket, meglocsoltam pecsenye lével, és feltekertem. Ehetünk!

Nyomj egy lájkot, ha megkóstolnád!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés

Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés

Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés

Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk