/gasztro/mustar-hazilag/
hirdetés

GASZTRO

Mustár házilag

A szilveszteri virslihez jól jön a házi készítésű pikáns diós mustár. Készíthetitek saját magatoknak vagy ajándékba és vihetitek magatokkal a szilveszteri buliba. Néhány alapanyag kell csak hozzá.

Link másolása

hirdetés

A szilveszteri virslihez jól jön a házi készítésű pikáns diós mustár. Készíthetitek saját magatoknak vagy ajándékba és vihetitek magatokkal a szilveszteri buliba. Néhány alapanyag kell csak hozzá, egy kis üveg és 12 órát kell hűtőben tartani használat előtt. Az egyetlen különleges hozzávaló a mustárpor.

Nagy Zita receptje a Zizi kalandjai blogon

Hozzávalók:

5 dkg mustárpor

hirdetés

5 dkg dió, felaprítva

6-10 evőkanál víz

1 evőkanál folyékony méz

3 evőkanál almaecet

5 csipet só

kis üveg, kb. 200-250 ml-es


Tegyük egy tálkába a mustárport és lassan adagoljuk hozzá a vizet, amíg eléri a kívánt állagot, kb. 6-10 evőkanál víz, attól függően mennyire szeretnénk folyékonyra vagy sűrűre a mustárunkat. Keverjük hozzá az aprított diót. Ízesítsük sóval, mézzel, almaecettel.

Tegyük sterilizált üvegbe és tartsuk hűtőben. Várjunk 12 órát használat előtt.

mustárpor

További vega, vegán ételekért katt: Zizi kalandjai blogra!

Ha megkóstolnád, nyomj egy lájkot! :)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk