hirdetés

GASZTRO

Jamie Oliver két hónapig úgy fog főzni, ahogy mi kérjük

Live feedben jelentkezett be és várja a javaslatokat, kéréseket. Jó fej volt és láthatóan empatizált az otthon bezártakkal.
fotó: Facebook, Instagram - szmo.hu
2020. március 19.

hirdetés

Jamie Oliver tegnap Facebook-oldalán jelentkezett be élő videóban - itt lehet megnézni - , azzal a szándékkal, hogy távolról segítsen a rajongóknak olyan infókkal, amit esetleg egyesek számára újak lehetnek. "Kemény, kihívást jelentő idők ezek - így kezdte, miután kifejezte reményét, hogy mindenki jól van, aki nézi. - Biztosan mindannyian azoknak főztök, azokra gondoltok és értük gondoskodtok, akik a legtöbbet jelentik a számotokra." Közölte, hogy az elkövetkező hónapokban azon fog dolgozni, hogy távolról segítsen az online közösségének. Receptekkel és challenge-ekkel készül és várja, hogy írjunk neki, mire lenne szükségünk. Rendszeresen be fog jelentkezni.

Elárulta, hogy a teamje főleg otthonról dolgozik - ő még az office-ban volt - , de vele együtt azon lesznek, hogy kiszolgálják az őt követők igényeit. "Ezt még nem mondtam, de ti vagytok a főnökeim" - mondta a kamerába. Tervei szerint az interakció, a szórakozás és a jóérzés terepévé akarja tenni a főzést, étkezést és az ételeket.

"Ha gyerekeitek vannak, őket is vonjátok be, hogy lefoglaljátok őket."

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk