hirdetés

GASZTRO

Íncsiklandó különlegesség grillezéshez

A sült hagyma baconbe tekerve felveszi a versenyt bármelyik grillezett zöldséggel.
Varga Ani receptje az OlajBogyó blogon - szmo.hu
2015. július 09.

hirdetés

...mert Grillezni jó! Nemde? Variációk hada cikázik minden alkalommal a fejemben, szép lassan sort kerítek megvalósításukra.

Sokkal kellemesebb a szabadtéri tűzhely mellett serénykedni ebben a melegben, mint a konyhában... Néha egy kis medencébe mártózás, jéghideg söröcske kortyolgatás, folyton csicsergő gyerekek...

Július hónapban mi is lehetne aktuálisabb téma, mint a grillezés! No akkor izzítsátok a faszenet!

grillhagyma_ck

hirdetés
Hozzávalók

vöröshagyma

szeletelt bacon

ketchup

mustár

pálcika

Elkészítés

Most először készítettem, de az óriási sikeren felbuzdulva többé elmaradhatatlan része lesz a grillezéseknek! Naggggyon finom!!!

A nagy és édes hagymákat 1 cm széles karikákra vágtam, óvatosan, hogy szét ne essenek. 2 gyűrűnyi részt hagytam meg, mivel szalonnával tekerem majd körbe és biztos jól átsüljön!

grillhagyma2

grillhagyma3

A hozzávalókból sűrű öntetet kevertem és ecsettel lekenegettem a karikákat, majd bacon szalonnával körbe tekerve, azt saslik pálcákkal igyekeztem rögzíteni. No ezt a részt még nem árt tökéletesíteni, de megérte a morgolódást és a harcot a szalonna szeletekkel.

Pálcástól grillre helyeztem és kb. 15 perc után késznek ítéltetett!

Ha már parazsat csinálsz, sok minden mást is süthetsz. KATTINTS IDE a többi ötletért!

Ajánld ismerőseidnek is, mielőtt nekiállnál a sütögetésnek!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk