/gasztro/epres-tavaszi-tortacskak/
hirdetés

GASZTRO

Epres tavaszi tortácskák

Szinte tovább tartott leírni a receptet, mint elkészíteni ezt a gyönyörűséget.
Forrás: Nuts n Roll blog - szmo.hu
2015. május 12.


Link másolása

hirdetés

A következő recept nemcsak nagyon mutatós, de nagyon egyszerűen el is készíthető! A vendégeinknek, családunknak persze nem kell elmesélnünk, hogy hipp-hopp megvan ez a remek, könnyű, csábító finomság. Hagyjuk, hálálkodjanak csak, amiért ennyit dolgoztunk értük. A titkot pedig tartsuk meg magunknak!

tortacska2

Hozzávalók 3 tortácskához

készen vásárolt piskótalapok (én csokisat és simát használtam, de elkészíthetjük a piskótát mi magunk is, bár akkor már időigényesebb a dolog...)

15 szem eper

hirdetés

2 evőkanál mascarpone

natúr joghurt (2dl)

Elkészítés

A piskótalapokból egy bögre, pohár vagy egyéb kiszúró segítségével 5cm átmérőjű karikákat szaggatunk, a 3 tortához 6 db-ot. Az eperből és a natúr joghurtból epres joghurtot készítünk az alábbiak szerint. Az így elkészült joghurtot összekeverjük a mascarponéval és nyomózsákba töltjük.

tortacska3

A piskótalapra a nyomózsákból krémet adagolunk, majd a megtisztított epret negyedekbe vágva bele állítjuk a krémbe. Erre helyezzük a másik tortalapot, nyomunk rá még egy kis krémet és díszítjük egy félbevágott eperrel. Én nagyon szeretem az ilyen egyszerű és könnyű, nem fullasztóan krémes desszerteket.

Oszd meg az ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk