/gasztro/csirkefalatok-esete-a-joghurttal/
hirdetés

GASZTRO

Eszméletlenül finom bundázott csirkefalatokat készíthetsz

Csirkehús, joghurt, fűszerkeverék, zsemlemorzsa, szezámmag. Mindössze ennyi alapanyag kell az egyszerű, de különleges ebédhez.
Kriszta receptje az Álom.Íz.Világ blogon - szmo.hu
2016. november 01.


Link másolása

hirdetés

Akár vendégeket is kínálhatunk vele. A falatokba szúrjunk egy-egy fogpiszkálót és már mehet is asztalra. Ha nem találtok tandoori masala fűszerkeveréket, helyettesítsétek curryvel/kurkumával és zúzott fokhagymával.csirkefalatok-2

Hozzávalók

70 dkg filézett csirkecomb

3 dl natúr joghurt

1,5 tk. tandoori masala fűszerkeverék

hirdetés

panírozáshoz:

zsemlemorzsa

szezámmag

kisütéshez:

napraforgóolaj

Elkészítése

A megmosott csirkecombokat nagyobb kockákra vágom. Ha lesznek leeső, kisebb részek, az sem baj. Így legalább mindenki megtalálja a kedvére valót.

A joghurtot összekeverem a fűszerkeverékkel. A húst megsózom, majd beleteszem a fűszeres joghurtba. Alaposan átforgatom és folpackkal lezárom. Egy éjszakára hűtőbe teszem (persze elég neki pár óra is).csirkefalatok-1

Előkészítek egy szögletes jénai tálat, beleöntöm a zsemlemorzsát és a szezámmagot. A pácolt húst megforgatom a magos morzsában és forró olajban kisütöm.

Hasonló finomságokért keressétek az Álom.Íz.Világ blogot!

Ajánld másoknak is, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk