/gasztro/bombasztikus-izorgia-hazi-turos-raffaello/
hirdetés

GASZTRO

Bombasztikus ízorgia: házi túrós raffaelló

A népszerű édességet egy kicsit megbolondítottuk.
hirdetés

Biztos sikert arathattok a házi készítésű, felturbózott raffaelloval. Sőt, akár még ajándékba is adhatjátok egy szép dobozba csomagolva.

raffaello1

Hozzávalók (nekem 62 db lett belőle)

50 dkg túró

10 dkg puha vaj

hirdetés

20 dkg kókuszreszelék (plusz 5-10 dkg a forgatáshoz)

2 csomag vaníliás cukor

20 dkg porcukor

10 dkg tejpor

sótlan földimogyoró

Elkészítés

A puha vajat a túróval és a vaníliás cukorral együtt botmixerrel pürésítem, hogy jó krémes állagú legyen. Hozzáadom a porcukrot is és a kókuszreszeléket meg a tejport és alaposan összedolgozom.

raffaello2

Legalább egy órára a hűtőbe teszem, hogy kicsit keményebb legyen, így könnyebb dolgozni vele. Kis golyókat formázunk belőlük (enyhén nedves kézzel még egyszerűbb) amiknek a közepébe mogyorót teszünk és kókuszreszelékben megforgatjuk őket.

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a recept!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk