Az idei nyár legnagyobb édességslágere
Bánhidi Dóra több mint három éve a fejébe vette, hogy minden olyan dolgot megismertet a világgal, ami kreatív ötletből született.
"Blogomon rengeteg hazai tervezőről, innovatív ötletről, helyről és designról írok, mert ezzel szeretném inspirálni az embereket arra, hogy megtalálják önmaguk 'ajándékát', vagyis azt, hogy ők miben a legkreatívabbak" - írja Dóra.
Mi pedig arra vállalkoztunk, hogy időről-időre bemutatunk valakit vagy valamit Dóra sikertörténeteiből
Azt hiszem megtaláltam az idei nyár kedvenc édességét, úgyis mondhatnám, hogy sztár cukiságát. A neve "Hong Kong Style Egg Waffle", amit hazánkban csak egy helyen lehet megkóstolni! Egyébként Európában, Londonon és Budapesten kívül máshol még nem lehet kapni ezt a kínai őrületet!
Tulajdonképpen ez egy tojás formájú waffle tészta, amit kétféleképpen is lehet kérni. Helyben is lehet fogyasztani az Á la Maison étteremben, és pohárban is el lehet onnan vinni. Egyenlőre háromféle ízben adják, amiket a képeken is láthattok. Van az epres - erdei gyümölcsös, a kivis - áfonyás és az oreo kekszes - brownies - toffifiees csoda.
Most még tejszínhabbal és mascarpone krémmel ehetitek ezeket a különleges waffle desszerteket, de hamarosan már isteni fagyik is kerülnek bele, amivel szerintem a nyár slágerei lesznek majd! Ha szeretnétek kipróbálni, minden nap megtehetitek az Á la Maison étteremben, délután kettő és öt között. Azt javaslom, hogy előtte sokat ne egyetek, pláne ne édeset.
Ha szívesen megkóstolnád, ajánld másoknak is!