hirdetés

GASZTRO

A legjobb nutellás kaják egy helyen

Február 5-én van a Nutella Világnapja. Ünnepeljetek velünk és egyetek sok Nutellát!
Címkép: Flickr - szmo.hu
2019. február 05.

hirdetés

Talán még a lekvárnál is népszerűbb. Leginkább reggelire eszik, de sokak szerint nincs napszakhoz kötve. Sőt evőeszköz sem kell a fogyasztásához, maximum egy kiskanál. A türelmesebbek megvárják, míg kisül a palacsinta és abba töltik. A legínyencebbek pedig még meg is cifrázzák és különleges desszerteket készítenek belőle.

Mi másról is beszélhetnénk, mint a legnépszerűbb krémről, aminek már világnapja is van: éljen a Nutella. Ha pedig különleges köntösbe öltöztetnétek a világnap alkalmából, olvassátok el ajánlatainkat.

1. Nutellás sajttorta

Kezdők is bátran próbálkozhatnak, biztos nem rontják el ezt a csodát. A Nutella krémsajttal és tejszínnel turbózva tömény gyönyör és ördögi kísértés.

2. Nutellás keksz

hirdetés

Mindössze 3 összetevvője van és jó hír, hogy nem kell egy egész üveg Nutellát felhasználni hozzá. A neve pedig olyan cuki, hogy elolvad tőle az ember: Nutellotti.

3. Nutellával töltött palacsinta

Nem a hagyományos, feltekert palacsintáról lesz szó. Cserébe az élvezet sem hagyományos, amikor a félbevágott palacsintából kifolyik a csokikrém.

4. Nutellás pohárkrém

Nincs több cukor benne, mint ami a Nutellában van (jó, az azért bőven elég...) és pár perc alatt el is készül. Ha van otthon egy kis mascarpone és babapiskóta, már lehet is nekiállni! A vendégek pedig garantáltan elalélnak.

5. Nutellás szivarkák

Nyilván nem kell rágyújtani, de a látvány olyan szivarkás. Rétestészta a titok, ami persze lehet bolti is (bár otthon nyújtani nagyon menő). Gyerekzsúra nem ajánlott, mert nagyon morzsálódik harapáskor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk