hirdetés

GASZTRO

Magyarországon vezeti be a Coca-Cola új energiaitalát először

Azt is meg tudjuk mutatni, hogyan készül!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 28.

hirdetés

A Coca-Cola Magyarország, a vállalat történetében először, energiaitalt hoz forgalomba. Még idén a Coca-Cola Company további piacokra is tervezi a Coca-Cola Energy bevezetését, elsősorban Európában.

A Coca-Cola ízvilágot kínálja a Coca-Cola Energy, amely természetes forrásból származó koffeint, guarana-kivonatot és B-vitamint is tartalmaz - áll a cég közleményében. Az ital cukor- és kalóriamentes változatban is elérhető lesz. Április elejétől kereshetjük az élelmiszerüzletek polcain.

"A Coca-Cola Energy természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz, és a Coca-Cola frissítő ízét hozza. Így fejlesztettük ki a receptet és büszkék vagyunk rá, hogy a terméket a Coca-Cola márka részeként kínálhatjuk az embereknek. Fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy próbálják ki ezt az új és különleges, aktív mindennapokhoz legjobban illő energiaitalt" - mondta el az új termékről Javier Meza, a szénsavas üdítőitalok üzletágának marketingvezetője.

A Coca-Cola Energy italt a 18-35 év közötti felnőtteknek szánják. Az üdítőitalgyártó vállalat folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy fejleszthesse termékportfólióját és olyan italokat kínálhasson fogyasztóinak, amilyenre vágynak. Ennek részeként a hamarosan piacra kerülő Coca-Cola Energy energiaital mellett már Magyarországon is elérhető az Honest Tea, az AdeZ és a Smartwater termékek - írta a cég közleményében.

Azt is meg tudjuk mutatni, hogyan készül!

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk