FOCI EB

14 csodás dolog, amit karácsonyi kívánságlistára írtak gyerekek

Érdemes megőrizni a karácsonykor megírt kívánságlistákat - pláne, ha olyan viccesre sikerednek, mint amik itt szerepelnek. :)
Forrás: Elite Daily - szmo.hu
2016. december 05.


Link másolása

A gyerekek néha a legelképesztőbb dolgokat tudják mondani. De vajon a karácsonyi kívánságlistájukra is a legelképesztőbb dolgokat írják le? Szerencsére néhány szülő megosztotta a gyermekeik idei listáját, ezért ez a kérdés nem marad megválaszolatlanul.

A szülők Twitteren és Instagramon osztották meg a legédesebb, a legmegindítóbb és a legviccesebb listákat.

1.

„Így néz ki az öcsém kívánságlistája: Parfüm, benzinkúti kártyák, új otthon, szájkosár az embereknek, csizma, farmernadrág/melegítőnadrág, fekete Nike zokni.”

A listából egy dolog kifejezetten érdekes: szájkosár embereknek? Ha ehhez hozzávesszük a parfümöt és az új otthont, egyértelművé válik, hogy ez a fiú készül valamire!

2.

Ennek a kislánynak a listáján egy kék iPad tok és nagyon sok átlátszó és fehér ragasztó mellett a barátok is szerepelnek. Elég szívszorító!

3.

Olívia csak pár dolgot kér: egy új Bibliát, két tollat, egy új focilabdát (mivel a mostanit elvesztette), nehezebb könyveket, és egy órát. No meg szeretetet és világbékét. :)

4.

Ez a kisfiú inkább maradt a bugyiknál. :)

5.

A kisgyerek, aki a videojáték kontroller mellett „libabőrös” könyveket kért.

6.

Egy büszke apuka tweetje, akinek a lánya nagyon specifikusan a legjobb helyre kért jegyet Thomas Rhett koncertjére.

7.

Ez az anyuka biztosan meglepődött, amikor elolvasta, hogy fia „nagyon sok Pokémont, egy bokszzsákot, és hamarosan bokszkesztyűket, pénzt, dollárt, aprót, iPad-et” kér. Lezárásként pedig csak ennyit ír: „Anya, kész vagyok.”

8.

Van, aki hieroglifákban írta meg a levelét az idén.

9.

Ez a kisfiú pedig nagyon aggódik a családja biztonságáért amióta betörtek hozzájuk, ezért egy biztonsági kamerát is kért a Jézuskától.

10.

De van olyan is, aki semmi mást nem kért, csak egy akváriumot a fa alá.

11.

Olyan gyermek is akadt, aki kicsit zavarba jött a karácsonyi kívánságlista gondolatán, ezért inkább rajzolt egyet.

12.

De van, aki nem csak magára gondolt, és a PlayStation 4 mellett a nagyinak is kért egy ránctalanító krémet.

13.

Ez a fiúcska már tavaly is tudta, hogy mi az illem. Miután megírta, hogy egy Amazon Kindle Fire 8 GB Wifi Black 7-et szeretne, az utóiratban azért megkérdezte a Mikulást, hogy ő és felesége hogy vannak mostanság.

14.

Ez a levél pedig csak hab a tortán:

„Kedves Mikulás, ezeket az ajándékokat szeretném:

1. Akarok egy úszó hableány farkat

2. Egy igazi hótigrist

3. Egy játszóházat

4. Egy angyalhalat

5. Egy igazi repülő trikót

6. Egy My Little Pony zsákbamacskát

7. Egy vízi sárkányt

8. Egy Pokémon kártyát

9. Egy rénszarvast

10. Egy szivárványt

Cassandra

Kedves Mikulás, itt egy vicc:

Akarok egy tortát„

Ha tetszett az összeállítás, kattints a megosztásra!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


FOCI EB
A Rovatból
Durva, rasszista kommentekben gyalázzák az Eb-döntőn büntetőt hibázó angol focistákat a szurkolók
Az angol válogatott, a brit miniszterelnök és az angol szövetség is mélyen elítélte ezeket a megnyilvánulásokat, a rendőrség sem hagyja annyiban.

Link másolása

Fájdalmas vereséget szenvedett vasárnap este az angol futballválogatott, miután elveszítette az Olaszország elleni büntetőpárbajt a foci Európa-bajnokságon. Az angol játékosok közül hárman is elhibázták a tizenegyest, így az Azzurri tagjai örülhettek a végső győzelemnek.

A mérkőzést követően a csalódott angol szurkolók a közösségi oldalakon fakadtak ki, sokan meglehetősen durva kommenteket írva szidták a csapatot. A legtöbb kritikát az a három fiatal focista kapta, akik nem rúgták be a büntetőjüket, vagyis a 19 éves Bukayo Saka, a 23 éves Marcus Rashford és a 21 éves Jadon Sancho.

A színesbőrű játékosokat olyan rasszista megjegyzésekkel illették, mint "a niggerek elcseszték nekünk" vagy "inkább egyetek banánt, niggerek", de majmoknak is nevezték őket, az utolsó rúgást elhibázó Sakának pedig azt üzenték, hogy menjen vissza Nigériába.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) közleményben reagált ezekre a szurkolói megnyilvánulásokra. Mint írták, megdöbbentették őket az az online rasszizmus, amivel a játékosokat sújtották a közösségi médiában. Hangsúlyozták, hogy határozottan elítélik a diszkrimináció minden formáját, és azoknak, akik ilyen magatartást tanúsítanak, nincs helyük a szurkolók között. "Mindent megteszünk az érintett játékosok támogatásáért, a felelősök számára pedig a lehető legszigorúbb büntetéseket szorgalmazzuk" - jelentették ki.

A válogatott is közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy undorodnak attól, hogy egyes szurkolóik az interneten keresztül bántalmazzák azokat a játékosokat, akik mindent megtettek a címeres mezért a torna során.

Boris Johnson brit miniszterelnök sem ment el szó nélkül a rasszista kommentcunami mellett. Szerinte ezt a csapatot hősként kellene ünnepelni, nem pedig bántani a közösségi médiában.

"Szégyelljék magukat azok, akik felelősek ezért az online bántalmazásért"

- mondta.

Priti Patel belügyminiszter is mélyen elítélte az "aljas" rasszista megnyilvánulásokat. "Ennek nincs helye hazánkban" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a rendőrségnek felelősségre kell vonni a felelősöket.

A Metropolitan Police már jelezte is, hogy kivizsgálják a történteket. "Ez a bántalmazás teljesen elfogadhatatlan, ezt nem lehet tolerálni" - jelezték.

Forrás: Daily Mail, Reuters


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FOCI EB
„Nem vagytok angol szurkolók, nem kelletek” - ezt üzeni Harry Kane a csapattársait ért rasszista sértésekre
Az angol csapatkapitány határozottan állt ki fiatal játékostársai mellett, szerinte támogatást érdemelnének, nem gyalázkodást.

Link másolása

Korábban mi is hírt adtunk róla, hogy rasszista szóbeli támadások érték a labdarúgó-Európa-bajnokság három fiatal angol játékosát, akik a döntő büntetőpárbajában tizenegyeseket hibáztak.

Most Harry Kane, az angol válogatott csapatkapitánya üzent a gyalázkodóknak Twitteren. Mint írja:

Három legény, akik egész nyáron briliánsak voltak, bátran előléptek, és elvállalták a büntetőket, amikor a legnagyobb volt a tét. Amit érdemelnek, az a támogatás, nem pedig a hitvány rasszista mocskolódás, amit azóta kapnak. Ha valakit a közösségi médiában gyaláztok, nem vagytok Anglia szurkolói, és nincs szükségünk rátok.

Marcus Rashfordnak, Jadon Sanchónak és Bukayo Sakának egyaránt nagy teher nehezedett a vállára, amikor Gareth Southgate szövetségi kapitány őket jelölte ki a később sordöntőnek bizonyult tizenegyesek elvégzésére.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Kiderült, hogy miért nem ünnepelt a mindent eldöntő védés után az olasz kapus az Eb-döntőben
Gianluigi Donnarumma egyszerűen elszámolta magát.

Link másolása

Egyáltalán nem azért sétált egykedvűen a pálya széle felé a mindent eldöntő büntető kivédése után az olasz válogatott kapusa, mert annyira higgadt, írja a Metro. A torna legjobb játékosának választott Gianluigi Donnarumma elárulta, hogy ennél sokkal prózaibb oka volt viselkedésének.

A 22 éves kapus egész egyszerűen elszámolta magát, és még azt hitte, hogy hátravan egy olasz tizenegyes a párbajból. Akkor döbbent rá, hogy megnyerték az Európa-bajnokságot, amikor meghallotta az időközben az örömtől szabályosan felrobbanó olasz szurkolókat, és hallotta a felé rohanó lábak dobogását:

A torna alatt a Milanból a PSG-be igazoló kapus nem sokkal később arról is majdnem lemaradt, hogy az UEFA őt választotta az Eb legjobb játékosának. Az egymás mellett felsorakozó olaszok közül a sor végén elmélázó Donnarummának a mellette álló Bernardeschi szólt: rajta kívül már az egész világ tudja, hogy ő lett a torna legjobbja. A kapus ezután gyorsan felrohant a pódiumra a különdíjért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Csatatér lett az olasz öltöző az Eb-döntő után, az angol játékosok bánatukban pizzát ettek
Az olasz edzői stáb egyik tagja hason csúszott egy sörrel fellocsolt asztallapon.

Link másolása

Óriási kuplerájt hagyott maga után a Wembley öltözőjében az Eb-győztes olasz válogatott, írja a The Sun. A féktelen ünneplés után távozó olaszok szanaszét dobált papucsokat, törölközőket, zoknikat és alsónadrágokat hagytak mindenhol, a földön és az asztalokon pedig pezsgős- és borosüvegek, valamint összegyűrt sörös dobozok gyülekeztek. A német Bild egyenesen "csatatérnek" nevezte az olaszok távozása után az öltözőt.

A vasárnapi döntő után már a pályán megkezdődött a buli, miután Olaszország a rendes játékidőt és a hosszabbítást követően végül büntetőkkel legyőzte Angliát. Az edzői stábból Daniele De Rossi egy sörrel fellocsolt asztallapon csúszkált:

A játékosok telefonjairól kiszivárgott többi videón is jól látszik, hogy Chielliniék egyáltalán nem fogták vissza magukat vasárnap este:

Eközben jóval szerényebb hangulatban telt az este hátralévő része a szomszéd öltözőben, ahol az angol válogatott tagjai némileg érthetetlen módon néhány pizzával próbáltak túllépni a kínos vereségen. Gareth Southgate csapatának szomorúságát jól leírja a katonás rendben egymásra tornyozott néhány pizzás doboz is:


Link másolása
KÖVESS MINKET: