FELFEDEZŐ

Zsinórban 16 évben volt várandós egy 12 gyerekes anya, ha rajta múlna, szülne még

Az amerikai nő soha nem akart nagycsaládos, főállású anya lenni, most mégis nagyon élvezi az életét.

Link másolása

Nem túlzás azt állítani, hogy Iris Purnell közel a fél életét kismamaként élte le: 2004 és 2019 között szinte folyamatosan várandós volt, összesen 12 gyereke született egymás után.

A most 38 éves amerikai nő 2004-ben lett anya, amikor világra hozta első fiát. A szülés után fél évvel megismerkedett a férjével, Cordell Purnellel, akinek már szintén volt egy gyereke az előző kapcsolatából. Szerelmük olyan gyorsan fejlődött, hogy hamar össze is házasodtak, nem sokkal később pedig megszületett első közös gyerekük. Ekkor már három gyereket neveltek, és nem tervezték, hogy nagyobb családjuk lesz.

A férj táncosként dolgozott, az anya viszont a kicsik miatt felhagyott imádott tánckoreográfusi munkájával annak ellenére, hogy nem szeretett volna főállású anya lenni. Mentálisan nehéz volt számára ez az időszak, kereste a boldogságot, ezért elkezdett templomba járni, hátha kap egy isteni útmutatást. Ez pedig végül egy újabb baba képében érkezett meg hozzá, legalábbis ő így értelmezte. Az első kislánya születésével úgy érezte, új értelmet talált az életének.

"Ekkor azt gondoltam, ha Isten azt akarja, hogy sok gyerekem legyen, akkor annyi lesz, ahányat ő szán nekem. Így végül 12 gyereknél álltunk meg"

- mondta a Fox Newsnak az anya.

A Los Angelesben élő családban immár hét fiú és öt lány van. A legidősebb gyerekek 17 évesek, a legfiatalabb pedig csupán három.

A szülők vallásosan nevelik csemetéiket, együtt olvassák a szentírásokat, amelyek megerősítik a hitüket. Iris azt mondja, a Bibliának köszönheti, hogy megerősödött a férjével való házassága, és hogy túljutott a szülés utáni depresszión. 2016-ban sürgősségi császármetszéssel hozták világra a fiát, akinek születését nem is láthatta, ami mély nyomot hagyott benne. Ezt az időszakot úgy vészelte át, hogy imádkozott Istenhez, hogy erőt adjon neki. Hisz abban, hogy a szavak nagy hatalommal bírnak, ezért pozitív szavakat is mantrázott magában.

Elmondta azt is, hogy minden várandósságát élvezte, és csak az egyik volt számára kicsit nehezebb: amikor Trinity nevű lányát várta, reggelente rosszullétek gyötörték. Hét gyermeke természetes úton jött világra, négy pedig császármetszéssel.

Az anyának a meditáció segített abban, hogy nyugodt maradjon, amikor beindult nála a szülés, még farfekvéses szülésnél is.

Miután a nő 2019-ben ismét teherbe esett legfiatalabb gyerekükkel, a pár megegyezett abban, hogy nem vállalnak már több babát Iris egészsége érdekében. Ezért elköttették a petevezetékét, hogy megelőzzenek egy újabb várandósságot. Az anya azonban annyira élvezi a szerepét, hogy ha csak rajta múlna, szívesen szülne még.

"Őszintén élvezem a gyerekeim nevelését. Imádom felkészíteni őket az iskolába menet, kitenni a ruhájukat, megcsinálni a hajukat, hogy szépnek érezzék magukat"

- mondta.

Férje szerint Iris mindig tanár szeretett volna lenni, az anyaság révén pedig meg is élheti ezt a vágyát, hiszen folyamatosan tanítgatja a gyerekeit.

A család a TikTokon vált ismertté, miután az anya közzétett egy videót, amiben elmondta, hogy 16 évig "folyamatosan" várandós volt. A TikTok mellett az Instagramon is folyamatosan osztanak meg tartalmakat, főleg vidám, együtt táncolós videókat.

@mrsstorm11 Surround yourself with people who is only going to lift you higher #dancehall #viral #fyp #parentsof12 ♬ original sound - ? KEEM ?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk