/felfedezo/videon-ahogy-hatalmas-cunamiva-valtozik-egy-meghibasodott-hullammedence/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Videón, ahogy hatalmas cunamivá változik egy meghibásodott hullámmedence

Negyvennégy sérült közül többen még kórházban vannak. Az üzemeltető szerint áramkimaradás, egyes híresztelések szerint a kezelő okozta a bajt.
hirdetés

Negyvennégy fürdőző sérült meg kedden, amikor egy hatalmas cunami sodorta el őket egy strand meghibásodott hullámmedencéjében. A baleset a kínai Yulong Shuiyun vízi vidámparkban, Longjing városában, Észak-Korea határánál történt. Öt embert még kórházban ápolnak, többek között bordatörés miatt, de az állapotuk stabil

- közölte a városvezetés.

Felvétel is készült a három méteres szökőárról, melyben látszik, hogy gyerekek és családok menekülnek sikoltozva az ár elől. A hullámok a medencén kívülre is kicsaptak, és többen ott sérültek meg.

A nyomozás jelenlegi szakaszában úgy tűnik, hogy áramszünet okozta a meghibásodást. Az elektronikus berendezések romlottak el, ezért keletkeztek az óriási hullámok. A park lezárta a medencét, amíg tart a nyomozás.

Az üzemeltetők is közölték, hogy áramkimaradás a hibás, és cáfolták azt a neten terjedő hírt, hogy egy munkatársuk okozta a több méteres szökőárt - írta a scmp.com.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk