/felfedezo/vicces-netes-beszelgetesek-megzenesitesevel-lett-egy-csapasra-nepszeru-a-tiktokon-egy-kanadai-zenesz/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Vicces netes beszélgetések megzenésítésével lett egy csapásra népszerű a TikTokon egy kanadai zenész

Dalba foglalta például egy nő nyilvános panaszkodását arról, hogy egy ismerőse ellopta az ő rakott brokkoli receptjét.
hirdetés

Mára a TikTok a fiatalok kedvenc közösségi terévé nőtte ki magát, ahol egy kis kreativitással és egyediséggel könnyen hírnevet lehet szerezni. Egy 30 éves kanadai zenész ugyan már nem a tiktokozók többségét adó tinik táborát erősíti, frappáns ötletével mégis sikerült egy csapásra népszerűvé válnia a platformon.

A Lubalin művésznevű srác internetes "drámákat", vagyis chatbeszélgetésekben vagy kommentekben zajló veszekedéseket, csatározásokat zenésít meg. Ez így elég furán hangzik, de a végeredmény egyszerre vicces és lenyűgöző is.

A zenész első ilyen videójának alapja egy Messenger-beszélgetés, ami arról szól, hogy valaki érdeklődik egy albérlet iránt, aztán amikor megkapja a választ, már azt írja, hogy a másik fél zavarja őt éjszaka, és ne lépjen vele kapcsolatba többet. Az elég bizarr üzenetváltáshoz Lubalin egy drámai zenét írt, amiben az üzenetek szövege a dalszöveg, a videóban pedig ő játssza el egyszerre mindkét felet.

@lubalin

that escalated quickly... #sodramatic #humor #oldpeoplefacebook #boomer #musician #producer ♬ original sound - Lubalin

Ez hihetetlenül bejött az embereknek, már több mint 18 millióan nézték meg a videóját és 4 millió lájkot kapott rá.

Nem csoda hát, hogy jött a folytatás, ami ha lehet, még viccesebbre sikeredett. Ebben a kanadai férfi egy Facebook-poszt alatti kommentsorozatot foglal dalba.

hirdetés
Ennek a főszereplője egy Helen nevű nő, aki egy ismerősére, Caroline-ra panaszkodik, mert az szerinte ellopta az ő rakott brokkoli receptjét, és úgy állította be, mintha az a saját receptje lenne.

Ezt egy ismerőse kérdésére árulja el, a hozzászólásból pedig az is kiderül, hogy az a bizonyos receptlopás amúgy már 8 éve történt. De megjelenik a kommentek között egy Doris nevű felhasználó is, aki Caroline barátnője, és igyekszik megvédeni őt. Mire Helen figyelmezteti, hogy vigyázzon, kikkel barátkozik, mert Caroline egy "rohadt receptlopó r.banc".

Ha nem lenne elég az ismét fülbemászó dal, Lubalin megint egy kis "klipet" csinált hozzá, amiben hajcsavarókkal a fején játssza el a kommentek íróit, köztük a háborgó Helent.

@lubalin

wake up, doris ? ##sodramatic ##humor ##oldpeoplefacebook ##boomer ##musician ##producer ♬ original sound - Lubalin

Ez a videója még nagyobb sikert aratott a TikTokon, mint az előző, már több mint 19 millió megtekintésnél jár.

A srácnak december közepéig nagyjából 5000 követője volt a videómegosztón, most viszont már több mint 1,3 millióan várják az újabb videóit.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk