hirdetés

FELFEDEZŐ

Vetkőzéssel keres pénzt az egykori lelkész, aki eddig „Jézus barátnőjeként” jellemezte magát

Nikole Mitchell elárulta, szokatlan karrierváltása óta valóra váltak az álmai.
Fotó: mitchellnikole/Instagram - szmo.hu
2021. január 01.

hirdetés

Munkát váltott, és most már alulöltözött képeiből egy korábbi lelkész, aki eddig állítása szerint “Jézussal járt” - írja a Daily Star.

Nikole Mitchell Ohioban nőtt fel egy baptista család gyermekeként. Húszas éveiben, az egyetem elkezdését követően vált mélyen vallásossá. Hat éven át egy férfival sem csókolózott, büszkén vállalta a cölibátust, és csak “Jézus barátnőjeként” hivatkozott magára.

Ám mindez megváltozott, amikor az egyházi pályát maga mögött hagyva a fiatal nő regisztrált az OnlyFans weboldalon, ahol erotikus képeket tesz közzé magáról. Ezzel természetesen jóval többet keres, mint korábbi munkakörében.

Nikole-ban annak nyomán született meg az elhatározás, hogy rádöbbent: biszexuális, az egyház pedig ezt nem tartja elfogadhatónak. 2017-ben döntött úgy, hogy maga mögött hagyja addigi életét. Nem sokkal később befizetett egy fehérneműs fotózásra.

hirdetés

A nő emellett life coachként is tevékenykedik, ebben a minőségében is nagy népszerűségre tett szert. Most év végi posztjában vallott 119 ezer követőjének az Instagramon:

“Elképesztő számomra, hogy minden álmom valóra vált ebben az évben. Virálissá váltam, világszerte interjúkat csinálnak velem. Több pénzt keresek havonta, mint korábban egy év alatt!”

Nikole egy Zoom-hívásba is meginvitálta a követőit, ahol elmondta személyes történetét, hogy másokat is az álmaik követésére inspiráljon.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk