/felfedezo/ujra-megnyilt-az-elso-virusbiztos-bordelyhaz-angliaban/
hirdetés

FELFEDEZŐ

Újra megnyílt az első vírusbiztos bordélyház Angliában

Ugyan a másfél méteres távolság nem opció, minden másban igyekeznek elővigyázatosak lenni.
Fotó: Illusztráció (Pixy) - szmo.hu
2020. szeptember 21.

hirdetés

A koronavírus-járvány a szexiparra is rányomja a bélyegét, a bordélyházak például viszonylag nehezen tudnának működni a másfél méteres távolságot betartva. Ugyan az utóbbit a címben szereplő intézményben is kénytelenek felrúgni, a Discretion of Hull azt ígéri, tökéletesen covidmentes élményt ígérnek. Az Észak-Angliában található Hull városában ugyanis a hosszú hónapok bezártsága után újranyitották a város legrégebbi bordélyházát, a Discretion of Hullt - írja a Hill Live.

Az intézményben augusztus 26-án végeztek kockázatbecslést, novemberben végzik a következőt, addig igyekeznek a lehető legszigorúbb előírások közt működni.

Bár a személyes kontaktust nem mellőzik, minden másra rendkívülimód odafigyelnek.

Limitálták például a belépő vendégek és a személyzet számát, igyekeznek úgy alakítani a beosztásokat, hogy minél kevesebben tartózkodjanak egy helyen. A dolgozók és a vendégek számára is biztosítanak maszkot, és a kézfertőtlenítő használatára is lépten-nyomon felhívják a vendégek figyelmét.

A fertőzés esélyének csökkentése érdekében nem működnek olyan részei a bordélynak, mint a pezsgőfürdők, a zuhanyzók és a szexhinta sem, ahogy ételt és italt sem szolgálnak fel a járvány idején.

hirdetés

Arról természetesen nem szól a fáma, hogy vajon a szex hogyan megoldható maszkban, ám azt a honlapjukon is hangsúlyozzák, hogy a Disctreion of Hull annyira covidbiztos, amennyire csak egy bordélyház lehet.

Arról nincs tudomása a lapnak, hogy a város többi bordélya megnyílt-e, az viszont biztos, hogy Angliában ez az első olyan bordélyház, amely covidbiztosként reklámozza magát.

Európai szinten viszont nem ők az elsők, az amszterdami vöröslámpás negyed már júliusban megnyitott, még szigorúbb intézkedésekkel: a prostituáltaknak kesztyűt kell viselniük munka közben és tartózkodniuk kell az orális szextől.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk